Maybelline ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

Podobno kot sem se v eni od prejšnjih objav dotaknila izdelkov L'Oréal Paris, po katerih si bom zapomnila leto 2017 (L'Oréal Paris ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar), sem se odločila, da to storim tudi za ličila znamke Maybelline. Maybelline je v tem letu na police naših drogerij prinesel ogromno vrhunskih izdelkov, ki so navdušili številne lepotne gurujke in ostale lepotne navdušenke po vsem svetu. Tudi mene. Zato je bilo izbrati 5 najbolj zanimivih precej težko. A vendar, moj izbor je naslednji:

#1 Maybelline Fit Me Matte + Poreless tekoča podlaga

Maybelline ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

Maybelline Fit Me Matte + Poreless tekoča podlaga me je prepričala predvsem zato, ker od nje nisem pričakovala, da se bo tako dobro obnesla na moji koži. Namenjena je sicer normalni do mastni koži, kar pa moja ni (je normalna do suha). O njej sem se razpisala v objavi, kjer sem razkrila rezultate testiranja mene in moje sestre: Tekoča podlaga, ki sva jo testirali skupaj s sestro by Ajda Sitar

#2 Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying maskara

Maybelline ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

Še eno presenečenje je bila Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying maskara. Zakaj presenečenje? Ima sintetične ščetine, kakršne mi običajno niso med najljubšimi, a vseeno me je s končnim rezultatom (z ogromno volumna in podaljšanjem) mojih trepalnic povsem prevzela. V »akciji« jo lahko vidiš v tej objavi in YouTube videu: Instagram makeup videz by Ajda Sitar (VIDEO).

#3 Maybelline Brow Precise Micro Pencil

Maybelline ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

Svinčnik za obrvi Maybelline Brow Precise Micro Pencil me je prepričal s preciznostjo nanosa, dobro pigmentacijo in uporabno krtačko na drugi strani. Je tanek in z lahkoto ga vzameš s seboj tudi v najmanjšo torbico, saj ne zasede veliko prostora. Z njim sem ustvarila Instagram makeup videz: Instagram makeup videz by Ajda Sitar (VIDEO).

#4 Maybelline The Burgundy Bar paleta senčil

Maybelline ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

Maybelline The Burgundy Bar paleta senčil ni presenečenje na tem seznamu in je verjetno poleg šmink pod številko #5 moja prva izbira. Rdeči, bakreni in vijolični toni senčil so me navdušili z izjemno pigmentacijo, ki je sicer za drogerijski razred senčil nismo vajeni. Barve so čudovite, senčila se enostavno nanašajo in na očeh izgledajo fenomenalno. S paleto sme ustvarila tudi ta jesenski makeup videz: Jesenski makeup videz by Ajda Sitar (VIDEO)​.

#5 Maybelline Super Stay Matte Ink tekoče šminke

Maybelline ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

Tudi te so bile moja prva misel, ko sem se spomnila izdelkov, ki jih je znamka Maybelline pripeljala na police naših drogerij v letu 2017. Tekoča formulacija, ki se na ustnicah posuši in tam ostane resnično dolgo, me je prepričala v osmih različnih odtenkih. O njih sem pisala v tej objavi: Jesenski makeup videz by Ajda Sitar (VIDEO)​.

Preberite še: 10 zapovedi mat šminke

Za ta videz priporočamo

  • 135x116_Maybelline-New-York-Fit-Me-110-Classic-Ivory

  • Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying Mascara

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

  • Maybelline New York The Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York SuperStay Loyalist

Povezane teme: make up , maskara, oči , rdečilo za ustnice , tekoči puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Predstavljamo nove trende ličenja s Paris Fashion Week-a

Katerega od obeh trendov boš najprej preizkusila...