Maybelline New York Lemonade Craze: paleta senčil za celoten videz

Si se kdaj srečala s situacijo, ko moraš izgledati popolno, vendar imaš na razpolago en sam izdelek? Verjela ali ne, celoten obraz si lahko naličiš s pomočjo enega izdelka – palete senčil Maybelline New York Lemonade Craze. Sledi naslednjim korakom in videti boš čudovita, z enim samim izdelkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 1 - polt

Ko ostaneš brez pudra, lahko pomagajo tudi senčila za oči. Izberi odtenek Shrabet in s širokim čopičem za puder senčilo enakomerno nanesi preko celega obraza. Čeprav senčilo ne more prekriti nepopolnosti povsem enako kot puder z visoko prekrivno močjo, te bo njegov učinek vseeno navdušil.

Korak 2 – konturiranje

Ko ustvariš popolno polt, je na vrsti konturiranje. Da bi tvoje poteze prišle do izraza, zmešaj odtenka Old Fashioned in Sweet Tea ter s čopičem za konturiranje nanesi ravno linijo vzdolž ličnic. Da bi lažje določila mesto za nanos, povleci ličnice navznoter in napni ustnice v poljub, pa bodo linije ličnic prišle do izraza.

Maybelline New York Lemonade Craze: paleta senčil za celoten videz

Korak 3 – osvetljevalec

Zadnje čase si urejenega videza brez osvetljevalca ne moremo niti predstavljati. Na srečo Lemonde Craze vsebuje odtenek, ki zlahka nadomesti ta osnovni ličilni izdelek. Odtenek Main Squeeze nanesi na vrhove ličnic, nos in sredino ustnic, in tvoja polt je pripravljena!

Korak 4 - obrvi

Težko si je predstavljati naličen obraz brez urejenih obrvi. Enako kot pri konturiranju spoji odtenka Old Fashioned in Sweet Tea ter s čopičem pazljivo zapolni obrvi. Če imaš svetlo polt, ne pretiravaj z nianso Old Fashioned, ki bi tvoje obrvi lahko naredila nenaravne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 5 – senčila za oči

Ker senčilo za oči uporabljaš za ličenje celega obraza, bo ta korak seveda najlažji. Za osnovno uporabi odtenek Coral Punch, s katerim namaži pregib veke. Zatem na zgornjo in spodnjo veko nanesi odtenek Strawberry Lemonade ter tako ustvari jasno strukturo očesa. Potrebuješ le še linijo ob trepalnicah. Vzemi odtenek Old Fashioned in ga z najtanjšim čopičem nanesi tik ob linijo oči, v zunanjih kotičkih pa linijo v obliki krilca privihaj navzgor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 6 – ustnice

Kot nadomestek šminke ti bo prav prišla izredno nenavadna kombinacija  odtenkov Pop in Lemonade Craze, lahko pa kombiniraš tudi vse druge odtenke iz palete ter ustvariš šminko po svoji želji.

Bonus korak: Maskara

Čeprav ta paleta pokrije potrebe celotnega videza, je maskaro praktično nemogoče nadomestiti. Kot bonus ti torej svetujemo, da za popolne trepalnice uporabiš maskaro Maybelline New York The Colossal Platinum Black!

 

Če ti je takšen videz všeč, paleto senčil Maybelline New York Lemonade Craze, prav tako pa tudi maskaro The Colossal Platinum Black lahko naročiš s klikom na sliko izdelka pod besedilom. V komentarjih nam sporoči, kako ti je všeč paleta!

Preberi še: Izziv ličenja: kako doseči popolno polt z enim samim izdelkom

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Colossal Platinum Black

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , svečani make up , črtalo za oči , oči , dnevni make up , poletje, Maybelline New York , trepalnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij trend skinimalizma v negi kože

Morda ne veš točno, kaj je, vendar si ga zagotovo že srečala. Najsi bo na družabnih omrežjih ali obrazih prijateljic, trend, imenovan skinimalizem, ki...