Melanija Trump skozi leta

Iz Slovenije v veliko jabolko

Rjavolasa Melanija se je rodila 26.aprila 1970, modni oblikovalki Amaliji in prodajalcu avtomobilov Viktorju Knavsu. Svoje otroštvo je preživela v Sevnici skupaj s starejšo sestro Ines, pri 16 letih pa je pričela s svojo manekensko kariero. Njeno lepoto so kmalu opazili tudi naši zahodni sosedje in z 18. leti je podpisala pogodbo z milansko modno agencijo. Kljub študiju arhitekture na ljubljanski univerzi, je nekaj časa delala kot model v največjih evropskih modnih prestolnicah, leta 1996 pa se je preselila v New York.

Dve leti po tem je spoznala Donalda Trumpa, ameriškega mogotca, s katerim se je občutno pogosteje začela pojavljati na rdeči preprogi in polniti časopisne naslovnice. Ob prvih nastopih na rdeči preprogi smo jo lahko občudovali v bleščečih dolgih oblekah z ozkimi naramnicami in sandali z ozkimi vrvicami. Le redko kdaj je uporabila močno izrazita ličila, lase pa je ukrotila z balzami in laki.

 

Happy Birthday,Melania Trump!

A photo posted by MelaniaTrumpLovely (@melaniatrumplovly) on


Leta 2004 je postala že stalna gostja številnih tednov mode, ki jih je seveda spremljala s prve vrste. Svoje svetlo rjave lase je obarvala v temnejše tone, počasi pa se je že začelo šušljati tudi o številnih plastičnih operacijah, ki jih je prestala nova gospa Trump.


Dve leti kasneje je na svet prijokal Barron William Trump, ki sta ga poimenovala skupaj z Donaldom. Barron naj bi govoril tako angleški, kot tudi slovenski jezik, poleg tega pa sta ga starša vpisala tudi na francoščino. Melanija je torej prvič v življenju prevzela vlogo matere, kar se je odražalo tudi v njeni pričeski. Razpuščene lase so tako zamenjale elegantne fige, obleke pa so nadomestili kostumi.


Priberi tudi o: Kdaj naj ličila končajo v smeteh? by @Ajdas (prvi del)

Povezane teme: make up , zvezde , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Trajno ličenje ustnic: za ali proti

Čeprav trajno ličenje ustnic neredko označujejo za modno muho, gre v resnici za enega od načinov, s katerim korigiramo nepopolnosti in jih naredimo ma...