Mesta, za katera nikoli ne bi mislile, da jih je potrebno osvetliti

Prav zato je osvetljevalec naš pogosti spremljevalec, saj smo našle kar štiri predele obraza, ki nas lahko že s kančkom sijaja iz lepotičke prelevijo v pravo poletno boginjo.

Zgornji del čela


Ta način prepreči, da bi naš obraz izgledal brezobličen in raven, podobno kot ob preveliki uporabi bronzerja. Nekaj sijaja na čelu bo namreč poživilo celoten obraz, vendar pa naj bo nanos zelo diskreten.

Nad obrvnim lokom


Čeprav si verjetno že posvetliš predel pod obrvjo, je čas, da osvetljevalec preneseš tudi višje. Posvetli predel nad najvišjo točko loka, saj boš s tem optično privzdignila obrv. Uporabi kremasto formulo, saj boš le tako lahko zadela pravo točko.

Sredina veke


Se ti zdi neverjetno? Poskusi! Kanček osvetljevalca v sredini očesne veke bo optično povečal tvoje oči, zaradi česar boš tudi po prežurani noči izgledala spočito in povsem sveže. Uporabiš lahko tako osvetljevalec v kremi ali prahu, vendar pazi da boš osvetlila točno točko v centru.

Na sredino kupidovega loka

Kanček osvetljevalca nanesi v sredino kupidovega loka na zgodnji ustnici. Saj veš tisti mali V, ki bo z dodatkom bleščila zapolnil tvoje ustnice in jih naredil še bolj sočne. Najbolje bo, da ga naneseš kar s prstom, za bolj mehek dotik. Ko bo nanj posijala luč, se bo le s težavo upreti fantom, da te ne poljubijo.

Preberi še: Konturiranje glede na obliko obraza

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Master Contour Duo

  • Maybelline New York Master Sculpt - 01 Light Medium

Povezane teme: osvetljevalec

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Maybelline in Puma: Make up športna eleganca

Dve prestižni blagovni znamki, dva giganta – eden kozmetični, drugi športni – sta se združila v imenu revolucije! Cel svet nestrpno pričakuje rezultat...