Met Gala 2017: Najlepši videzi predstavnic znamke Maybelline New York

Letošnje Met Gala srečanje v Metropolitanskem muzeju v New Yorku z naslovom  „Art of the In-Between” je bilo posvečeno japonski modni oblikovalki Rei Kawakubo, nadarjeni umetnici, ki predstavlja modno hišo Comme des Garçons.

Po rdečem tepihu so se sprehodile svetovno znane osebnosti in s svojimi modnimi kombinacijami ter makeup videzi predstavile temo letošnjega Gala srečanja. Med njimi so se kot vedno znašle tudi Gigi Hadid in Adriana Lima. Ekskluzivno vam odkrivamo, s pomočjo katerih Maybelline New York izdelkov so se lepšale in s tem tudi upravičile svoje titule zvezd te kozmetične blagovne znamke.

Gigi Hadid

Da bi zaokrožila avantgarden videz, v središču katerega je bila njena asimetrična nude obleka, se je Gigi odločila za nude makeup oči z nevsakdanjim videzom. Medtem ko je bila The Rock Nudes paleta senčil osnova za njen prodoren pogled, mu je The Falsies Push Up Angel maskara dala dozo mističnosti. Ravno tako je Brow Precise Fiber Filler maskara za obrvi ustvarila učinek „pobeljenih“ dlačic.

Adriana Lima

Prelepa Brazilka je zasijala v črni obleki in njen makeup videz je bil zelo svež in nevtralen. Za začetek je dosegla izenačeno polt s Fit Me Matte+Poreless tekočo podlago z mat zaključkom. Ker ne potrebuje veliko ličil na očeh, da bi poudarila njihovo unikatno barvo, je izbrala The 24karat Nudes paleto senčil za oči in odtenke, ki so dali nežnost njenemu pogledu. Svoj celotni videz brez pomanjkljivosti je zaključila s Colossal Big Shot Volum’ Express maskaro.

 

Preberi še: Popolni nasveti za 'maturanca'

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Rock Nudes

  • Maybelline New York The Falsies Push Up Angel

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

  • Maybelline New York The 24karat Nudes

  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express

Povezane teme: make up , Adriana Lima, Gigi Hadid

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se kombinirati barve pri ličenju

Naslednji nasveti za barve in njihovo uporabo pri ličenju ti bodo pomagali pri tem...