Milla Jovovich: male skrivnosti slavne lepotice za brezhiben videz tudi v petem desetletju

Milla Jovovich, štiridesetletna igralka in fotomodel srbskega porekla ne skriva, da nima viška časa za negovanje svoje lepote, odkar se je našla v vlogi matere. A vseeno kot vsaka ženska uporablja različne lepotne zvijače, da bi bila ob vsaki priložnosti videti popolno in da se utrujenost na njenem obrazu ne bi kazala.

Na vprašanje, ali se je njen lepotni režim skozi leta spreminjal, Milla odgovarja, da se je, odkar je postala mati, spremenilo veliko.

- Vedno sem skrbela za svojo kožo, a odkar sem se znašla v vlogi matere, težko usklajujem vse poslovne in zasebne obveznosti, ne da bi to negativno vplivalo na videz moje kože. Zato zdaj uporabljam negovalne koktajle – serume, ki ustrezajo mojemu obrazu -, ki jih mešam s kremo L’Oréal Youth Code, ki ima prečudovito, nežno teksturo in moji koži vrača sijaj.

 

Milla, ki je med svojo dolgoletno kariero sodelovala s številnimi vizažisti, pravi, da se je od njih naučila mnogo majhnih, a še kako koristnih zvijač.

- Vizažisti se vedno trudijo poudariti tisto, kar je na vašem obrazu najlepše – in v mojem primeru so to oči, ki jim pri ličenju vedno posvetim posebno pozornost. Poudariti moram tudi, kako pomembne so klešče za vihanje trepalnic – nisem še bila na snemanju, kjer jih vizažisti ne bi uporabljali! Poleg tega je pomembna izbira prave maskare in sama se vedno odločam za L’Oréal Telescopic, katere tanka krtačka omogoča enostaven nanos. Če pa moram na hitro poskrbeti za svež videz, je prva pomoč rdečilo, ki ga varčno nanesem na lica in veke.

 

Čeprav jo pogosto videvamo v glamuroznih podobah in z močnim make upom, pa lepa igralka trdi, da takrat, ko ni na snemanjih ali pomembnih dogodkih, svoj obraz nerada obremenjuje z ličili.

- Ko nisem na snemanju, svoji koži rada privoščim počitek in ji pustim dihati, zato se izogibam težkim pudrom in se odločam za korektorje, med katerimi bi kot najljubšega omenila L’Oréal True Match, s katerim prekrijem rdečico okoli nosu in brade, videz pa navadno dopolnim z nevpadljivim rdečilom za ustnice v naravnih odtenkih, pravi Milla in dodaja, da svojo kožo rada razveseli z lahkotnimi tretmaji, potrebno nego pa ji zagotavlja tudi s pomočjo zdrave prehrane.

 

- Svoji koži enkrat tedensko privoščim toplo kopel, obraz pa globinsko očistim s paro. Poleg tega skrbim za prehrano, prizadevam pa si zagotoviti tudi kakovosten spanec. Kadar sem v Los Angelesu, rada sama kuham zdrave jedi, ki so dobre za mojo kožo, ponavadi so to jedi iz zelene zelenjave v kombinaciji s čebulo in oljčnim oljem. Poleg tega vnašam v organizem veliko tekočine, kar je pri negi kože izjemnega pomena.

 

Povezane teme: make up , zvezde , slog

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

3 triki za umetne trepalnice – brez umetnih trepalnic

Umetne trepalnice predstavljajo dobro rešitev za hollywoodske zvezde, za vsakodnevno nanašanje pa so lahko prava nočna mora...