Misija mogoče: Izbira pravega odtenka rdečila

Resnično, samo malo rdečila na licih je lahko dovolj za svež videz, ki si ga vsaka od nas želi. Ravnotako izbira napačnega odtenka lahko popolnoma uniči celoten videz, vaš obraz pa bo hkrati videti grob in utrujen.

Najpomembneje je, da odtenek rdečila uskladite z vašim tenom. Ponujamo vam nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravilnega odtenka rdečila.  

Svetel ten


Dekleta, ki se lahko pohvalijo s kožo kot jo imajo princeske iz pravljic, lahko izbirajo rdečila v nežno roza odtenkih. Te odtenki poudarjajo naravno barvo in lepoto tena. Ne pozabite, da rdečilo nanašate z nežnimi gibi, brez pretiranega pritiskanja čopiča, da bi se izognile učinku lutke in izumetničenega videza obraza.  

Srednje temen ten


Tudi dekleta s srednje temno poltjo naj bi, kot lepotice s svetlješo poltjo, izbirala rdečilo v roza odtenkih ali pa v breskovi barvi. Če izberete temnejše odtenke v teh barvah, tvegate, da boste videti napadalno in preveč dramatično. Makeup strokovnjaki svetujejo, da se izogibate rdečilu z modrim podtonom.

Temnejši ten


Če imate temnejši ten, potem izberite rdečilo v rdečih, oranžnih ali rjavih odtenkih. Te odtenki omogočajo, da je obraz videti pazljivo naličen. Izkoristite svoj naravni ten in le z malo rdečila poudarite svojo lepoto.   

Preberi še: Preveč rdečila za lica? Ni problema

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

Povezane teme: rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kolekcija ‘The Street and I’

Vesele barve kot odraz mestnega videnja...