Mix and match: Sive sence in rdeča šminka

Veščino kombiniranja ličil lahko imenujemo umetnost, prav tako kot je umetnost veščega barmana, da te navduši s svojo mešanico pijač. Občutek za barve je nekaj, kar je lastno vsakemu velikemu make up strokovnjaku, ti pa se vsi po vrsti strinjajo, da je sivo-rdeča dobitna kombinacija letošnjega leta. In sicer kombinacija sivih senc in rdeče šminke. Kako stopiti v korak s trendom? Preprosto sledi našim nasvetom ...


Tako zgoraj kot spodaj

Odtenki so stvar tvoje izbire. Lahko se odločiš za svetlo sive sence, ali tiste s temnejše palete. V vsakem primeru raje izberi mat sence. S pomočjo goste, mehke krtačke nanesi sence po celi dolžini obeh vek. Najnovejši trend med lepoticami na družbenih mrežah je uporaba le enega odtenka senc, ki jih nanesemo tako na zgornjo kot na spodnjo veko. Tako naličenim očem idealno pristajajo rdeči sijaji za ustnice. Sijaj izberemo zato, da bi vzpostavile popolno ravnotežje med mat sencami na vekah in sijajom na ustnicah.

Barva srebra je nova črna!

Ko rečemo siva barva, si verjetno najprej zaželiš, da bi svoje veke pobarvala s srebrno. Strinjamo se, metalni efekt je odlična izbira za zimski make up, celo za njegove dnevne variante. S pomočjo ostre ščetkice nanesi sence blizu samega korena trepalnic. Tako bodo ustvarile vtis, da si na veke nanesla črtalo v srebrni barvi, kar tvojemu pogledu zagotavlja zapeljiv, uporniški efekt. Dodaj rdečo šminko z odtenkom maline in tvoj pogled bo pritegnil pozorost okolice.

Vedno aktualna klasika

Ne da se govoriti o sivih sencah za oči brez da bi se dotaknili klasičnega smokey eye looka. Vse kar potrebuješ, sta dva ali trije odtenki sivih senc in kakovostna ščetkica, s katero boš previdno blendirala odtenke. Smokey eye efekt je kot narejen za večerni make up, da pa bi bila prepričana v obstojnost senc v neoporečnem stanju skozi vso zabavo, obvezno uporabi bazo. S smokey eye videzom v sivih tonih se najbolje ujema rdeča šminka vinske barve. Ta bo celotnemu videzu na subtilen način dodala dramatičnost, tebe pa zagotovo spremenila v kraljico zabave.

Preberi še: Glamurozen look: Rdeča šminka in poudarjene oči

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Rock Nudes

  • Maybelline New York Color Sensational 904 Vivid Rose

  • Maybelline New York Color Sensational 547 Pleasure Me Red

Povezane teme: senčila za oči , rdeča šminka , oči , šminka, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti za šolo ali fakulteto

Predstavljamo ti izdelke, popolne za doseganje »no make up make up« videza, ki je kot nalašč za šolo ali fakulteto...