Modni poleti in pozimi

Se ti zdi, da so nekateri lepotni trendi primerni le za poletne, spet drugi pa rezervirani zgolj za zimske mesece. Temu seveda ni tako. Predstavljamo ti nekaj make up idej, za katere si morda mislila, da jih lahko uporabljaš le pozimi…

Rdeča šminka

Primerna je tako za zimske mesece, ko izžareva svojevrstno eleganco kot tudi poleti, ko poudari ten naše zagorele kože. Pozimi jo uporabi ob večernih priložnostih, medtem ko v poletnih mesecih z njo eksperimentiraš tudi podnevi,  J.Lo. jo je tako kombinirala kar s kopalkami.


Močno poudarjene oči

Črtala in maskare nikar ne pospravi v predal med poletnimi meseci, prav tako primerne so tudi zadimljene senčke. Poleti lahko uporabiš tudi nekoliko bolj živahne odtenke črtala, vse do neonskih barv, medtem ko s klasičnim črnim prav zagotovo ne boš zgrešila. Maskara naj bo seveda vodoodporna.


Lak za nohte

Poleti lahko tako kot pozimi posežeš tudi po temnejših odtenkih, vse od temno vijoličaste do rdeče, medtem ko lahko uživaš tudi v bolj živahnih in osvežilnih barvah, ki morda na prvi izgled izgledajo povsem hladne.


Zlato na vekah

Zlate bleščice so modne tudi poleti, saj odlično pristojijo k nekoliko bolj zagorelemu tenu kože, pa tudi k povsem naravnemu videzu. Le enostavna bela tunika, japonke in malo zlatega senčila, pa boš pripravljena tako za popoldansko zabavo kot tudi večerno druženje.

 


Priberi tudi o: Navajena na mrzle zime, kaj pa ti ?!

 

Povezane teme: make up , rdeča šminka , manikira, oči , šminka, Zimski trendi, Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Lepotni miti, v katere še vedno verjamemo: prvi del

Prav tako kot v življenju nasploh, moraš tudi pri ličenju sprejemati lastne odločitve. To je seveda precej težje, ko se nam poleg resničnih make up na...