Modrina na očeh: prihaja sveži poletni trend ličenja!

Modro senčilo je samo po sebi vpadljiv detajl, zato je pomembno, da jo dopolnimo z umirjenim preostankom make upa in garderobo v eni ali dveh barvah. Presenečena boš, kako dobro se poda k pomladni in poletni garderobi: k jeansu, svetlim frfotajočim kombinacijam in celo povsem črnim večernim opravam.

1. Morsko sproščeno

V prvi različici živo modra senčka prekriva veko in brezbrižno prestopa pregib veke. Odlična izbira za plavolaske, ki jo kombiniramo z bleščilom za ustnice v bledo rožnatem ali nude odtenku. 

Nasvet: za večerno različico nanesi maskaro v modri barvi!

Indigo moder odtenek lahko naneseš kot črtalo, robovi pa morajo biti res natančno definirani. Obliko prilagodi naravni okroglini veke in jasno poudari zunanje robove. K tej intenzivno modri, ki pristaja rjavolaskam, kombiniraj mat nude šminko za ustnice.

Nasvet: najprej začrtaj obliko, nato pa jo obarvaj. 

Make up, ki ga je na canski rdeči preprogi nosila lepa indijska igralka Aishwarya Rai, je naše priporočilo za dame s svetlimi očmi. Trije odtenki modre, kombinirani z belkastimi in beige senčkami, se senčijo od temnejše k svetlejši, od znotraj navzven. Kremna bledo rožnata šminka in rdečilo v enakem odtenku skupaj s polnejšim nanosom maskare bodo izpopolnili ta večerni look.

Nasvet: pozornost posveti tudi spodnji veki in ob njenem robu nariši polnejšo črto, ki se nato v mačjem loku spoji z zgornjo.

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Color Riche Quad Bleu Mariniere

  • NYX Hot Single Asphyxiat

  • NYX Prismatic Eye Shadow Blue Jeans

Povezane teme: senčila za oči , šminka

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se kombinirati barve pri ličenju

Naslednji nasveti za barve in njihovo uporabo pri ličenju ti bodo pomagali pri tem...