Multimasking po tvoji meri

Ker so določeni deli obraza dovzetni za različne težave, jim je potrebno omogočiti različno nego. Ravno zato je multimasking, točneje uporaba kar nekaj različnih obraznih mask, tista popolna rešitev.

Multimasking nam omogoča, da vsak del obraza negujemo na ustrezen način, saj ima vsaka maska svoje edinstvene učinke, ki ustrezajo potrebam rayličnih delov obrazne kože. Zato vam priporočamo L’Oréal Paris Pure Clay glinene maske, ki ti bodo olajšale čiščenje obraza na najboljši mogoči način.   

Znebite se nečistoč


Ker je izločanje sebuma na T-coni najbolj izrazito, se vam zdi samoumevno, da boste na ta del obraza obvezno nanesle neko masko. Ampak katero?

Svetujemo, če imate mešano do mastno kožo, da nanesete Pure Clay Purify masko na čelo in lica ter na takšen način vašemu obrazu povrnete svežino.

Vrnite koži sijoč videz


Vaš obraz ni videti sijoč? Ne boste imeli več težav, saj vam priporočamo uporabo Pure Clay Glow maske. Nanesite jo na čelo in lica. Že po prvi uporabi boste  opazile sijoč videz vaše kože.

Očistite pore


Če se želite znebiti odmrlih kožnih celic in kože, ki se lušči, potem je Pure Clay Exfo maska prava rešitev za vas. Ekstrakt rdečih alg in kremasta tekstura bosta očistila pore in omogočila nežen piling, ki bo vašo kožo naredil mehko in gladko.

Nanos te maske na čelo, nos in brado bo izenačil polt in ji povrnil sijoč videz. Z njeno redno uporabo bo vaša koža sijoča, zaradi katere vas bo vsaka prijateljica vprašala, kako jo negujete.  

Preberi še: 5 lepotnih ritualov žensk z neverjetno kožo

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

Povezane teme: maske za obraz, nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nasveti za okrevanje utrujene in blede kože

Tvoja kože s časom izgublja svojo naravno in zdravo barvo, pa tudi sijaj...