Na poroki z rdečo šminko?! Zakaj pa ne!

To pa še ne pomeni, da se moraš ukloniti neki splošni predstavi. Če si želiš, lahko na svoj poročni dan izbereš tudi rdečo šminko, za katero smo prepričane, da bo čudovito dopolnila tvojo poročno obleko. Kljub temu pazi na nekaj podrobnosti, da bo tvoj sprehod do oltarja enostavno nepozaben tudi z rdečilom na tvojih ustnicah.

Samozavest


Za rdečo šminko potrebuješ samozavest, ki jo moraš ob nanosu tudi pokazati. Rdeče ustnice na poročni dan so drzna odločitev, zato moraš biti v to popolnoma prepričana in odločena. Ponos, naj bo tvoj zvesti spremljevalec!

Pravi odtenek

Izberi pravi odtenek šminke, ki se sklada s tvojim tenom kože. Izberi takšno, ki bo poudarila tvoj make up in ten, saj je izbira rdečil za ustnice zelo raznovrstna.

Obstojnost


Prav posebno skrb posveti obstojnosti. Na svoj poročni dan ne boš imela časa za nenehno popravljanje šminke, prav tako pa ne želiš, da bi ti le ta pokvarila vse poročne slike. Poskrbi za obstojnost s črtalom za ustnice, pred tem pa ne pozabi niti na nego, ki bo preprečila, da bi rdečilo zdrsnilo še drugam. 

Naravni videz

Ne pozabi, da rdeča šminka dominira obraz, zato naj bo preostalo ličenje kar se da preprosto in enostavno. Izberi naravni videz, lahkotna senčila in breskova lička. Nihče ne želi na svoj poročni dan izgledati kot 'klovn', če boš pretiravala bo tako učinek ravno nasproten od željenega.

Pri izbiri šminke bodi pozorna na obstoj, saj vendarle ne želiš, da bi spomini na poročni dan ostali na vseh kozarcih, zobeh, oblačilih in ustnicah tvojega najdražjega.

Preberi še: Svinčnik za ustnice namesto šminke

Za ta videz priporočamo

  • L´Oréal Paris Color Riche Pure Red

  • L´Oréal Paris Infaillible Lip Paint Matte 204 Red Actua

  • L´Oréal Paris Color Riche 461

Povezane teme: make up , šminka, rdečilo za ustnice , rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 10 rdečih šmink

Vemo, kako je iskanje prave formule in odtenka rdeče šminke lahko težavno, zato smo pripravili seznam top 10 rdečih šmink, ki so dostopne v prodaji ...