Naj rdečilo postane tvoj najboljši prijatelj!

Slednje je lahko namreč ključnega pomena pri ustvarjanju popolnega lepotnega videza. S podlago in pudrom namreč tvoj obraz postane popolnoma brezizrazen, z rdečilom pa rahlo poudariš lica in tako dodaš sijaj ter vpihneš življenje.

Poudarjena lica

Poudarjena lica že desetletja veljajo za lepotni ideal, simbolj zdravja. Vse odkar pa jih je s pomočjo rdečil še lažje doseči, pa so si v lepotnem svetu izborila prav posebno mesto. Naš favorit je Maybelline New York Master Blush, čudovita paleta, ki bo tvoja lica v hipu spremenila v takšna polna življenja in poudarila tvoj obraz.

Sestavljena je namreč iz rdečil in osvetljevalcev za lica ter tako doda obrazu povsem novo dimenzijo. Najprej preprosto naneseš rdečilo, v naslednjem koraku pa še osvetljevalec ter vse skupaj rahlo zamešaš. Voila! Pripravljena za zabavo, večerjo ali preprost dan s prijateljicami.

Rdečilo lahko seveda tudi povsem uniči tvoj videz. Zato bodi pozorna:


1. Ne nanašaj rdečila preko tekoče podlage. Najprej tako nanesi puder, s pomočjo katerega bo rdečilo obstalo na svojem mestu, šele nato obarvaj lica.

2. Te je strah eksperimentirati z novimi odtenki? V kolikor je tvoja polt bolj bleda, se izogibaj kričečim odtenkom, medtem ko olivni polti pristaja skorajda vse. Temni barvi kože odlično pristojijo hladni rožnati odtenki.

Preberi še: Makeup preobrazba: Instant sijaj

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Master Blush

Povezane teme: rdečilo, osvetljevalec

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Pravila za ustvarjanje »no makeup« videza, ki se jih moraš držati by Ajda Sitar

Takšno, za katero bi skoraj lahko rekli, da ne nosi ličil. Kakšne so torej skrivnosti za lep, zdrav in dovršen »no makeup« videz?...