Najbolj vroči trendi letošnjega poletja

Nekaj make up idej za še svetlejše in živahnejše poletje najdeš v spodnjih vrsticah. Niti ne dvomimo, da boš z njimi naravnost zasijala v poletnih nočeh.

Poletni trend #1 – Naravnost naravno


Ker se zavedamo, da ste dekleta že po naravi lepa, lepote ni potrebno pretirano poudarjati z lepotnimi izdelki. Prav zato je naraven videz posebno priljubljen tudi v poletnih dneh, ko se predstavnice ženskega spola odenejo v zapeljiva krila in si nadenejo zanimive klobučke. Če se torej tudi sama odločiš za naraven lepotni videz, potem poskrbi, da bo nekako izstopala tvoja oprava, predvsem poleti pusti domišljiji prosto pot.

Poletni trend #2 – Drzna oranžna

Oranžna je nova rdeča, ki bo v letošnjem poletju kraljevala ulicam. Čeprav je v nas zakoreninjeno, da oranžni odtenki pristojijo le redkim, to ni res. Toni mandarine laskajo večini kožnih odtenkov, ter vnesejo kanček živahnosti. Uporabi nekaj oranžkaste na ustnicah ali pa očeh, presenetil te bo učinek t.i. 'smokey eyes' v oranžni barvi.

Poletni trend #3 – Zeleni od zavisti


Prav takšni bodo namreč pogledi preostalih deklet na zabavi, ko se boš pojavila objeta v cvetje. Naglavni okras je v letošnjem poletju številka ena na seznamu lepotnih strokovnjakov, najsi gre za cvetje, trakove ali simpatične venčke, svoj videz pa lahko za odtenek usodnosti dopolniš še z rdečimi ustnicami.

Poletni trend #4 – Žareča lepotička


Poletni večeri so kot nalašč za čudovite oblekice in mehak, bleščeč make up. Najsi bo to strobing, s katerim boš osvetlila svoja lica ali pa pastelno bisernati odtenki senčila. Ne brani se niti bleščil na ustnicah.

Poletni trend #5 – Čudoviti Grunge

Grunge je nazaj! Priljubljeni slog devetdesetih let je tu, še bolj vroč kot nekoč. Tako se lahko odločiš za 'cry baby' videz, s sledenjem preprostih nasvetov: Najprej nanesi nekaj kovinsko temne modre na svojo zgornjo, pa tudi spodnjo veko. Nanesi nekaj plasti vodoodporne maskare, potem pa povsem narahlo z bombažno gobico razmaži make up pod očmi.

Preberi še: 4 odštekani make-up trendi

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Eye Shadow Palette

  • Maybelline New York Color Sensational Shocking Coral

Povezane teme: slog, moda, poletje, poletni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako naj bodo vaša ličila čim bolj obstojna v poletnih večernih izhodih

Če želite, da je vaš make-up popoln tudi medtem, ko se zabavate, si obvezno zapomnite naslednje nasvete...