Najboljša darila za ljubiteljice ličil

Novoletni prazniki so namenjeni lepim trenutkom, ki naj jih preživimo z ljubljenimi osebami, in priložnostim, da te trenutke naredimo še lepše. Vendar izbrati darila ni nikakor enostavna naloga, še posebej, če imaš prijateljico, ki je popolni makeup junkie. Zaradi tega bo tvoja naloga še toliko težja. Ponujamo ti nekaj idej za fenomenalno makeup presenečenje!

 • Zrcalce zrcalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej ...

  Zrcalce zrcalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej ...

  Eden izmed priljubljenih prostorov vsake ljubiteljice lepotičenja je vsekakor kotiček z ličili. Tu se nahajajo laki za nohte, ki so zloženi glede na odtenke, majhne in velike kozmetične torbice,  maskare, črtala za oči, senčila za oči ... Ravno tu, v njihovem malem paradižu, bo svoj prostor našlo tudi eno veliko zrcalo. Kakšnega boste izbrali je seveda odvisno od okusa dekleta, ki ji ga podarjate. Priznajte, da ste prav navdušeni, ker bo vaša prijateljica vsakič, ko se bo pogledala v ogledalo, pomislila na vas.

 • Potovalni set

  Potovalni set

  Ljubiteljice ličil rade eksperimentirajo in si neprenehoma želijo novih izkušenj. Ravno zato je popolno darilo za takšno dekle nekaj, kar ji bo prišlo prav na potovanju. Če ne moreš najti ustreznega seta, ga lahko sama narediš. Izberi micelarno vodo, kremo za obraz, tekočo podlago, maskaro in nude šminko ter ne pozabi na kompaktni puder, saj je treba makeup po dolgem letu popraviti, kajne?

 • ŠMINKA!

  ŠMINKA!

  Šminka je definitivno "must have" vsake pripadnice nežnejšega spola. Zato si je brez nje nemogoče predstavljati popolnega darila za vsa dekleta, ki so odvisna od ličenja. Če niste prepričani, katere izdelke izbrati, naj bodo vaša izbira Maybelline New York Super Stay matte šminke. Z njimi ne boste naredili napake! Te šminke puščajo prijeten občutek na ustnicah po njihovem nanašanju, medtem ko bo velika izbira odtenkov razveselila tudi tiste najbolj zahtevne.

   

 • Sijaj in le sijaj

  Sijaj in le sijaj

  Te dni je sijaj povsod. Zato predlagamo, da svoji prijateljici podarite polno sijaja v malem pakiranju. Lahko izberete kakovosten osvetljevalec ali paleto senčil z bleščicami. Sijaji za ustnice bodo, prepičani smo, razveselili vsako dekle. Drzni odtenki na ustnicah bodo vaši prijateljici polepšali novoletno noč!

Preberite še: Maybelline ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

 • Maybelline SuperStay Matte Ink Lover

 • Maybelline New York Master Contour Duo

 • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

Povezane teme: maskara, senčila za oči , oči , šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nikolina Pišek pripravljena za Cannes film festival

Malo izmed nas ima pravzaprav priložnost udeležbe festivala, toda imamo možnost se naličiti kot dame z redeče preproge...