Najboljša lepotna darila za škorpijonko

Ima tvoja prijateljica v naslednjih dneh rojstni dan, pa ne veš natančno, kaj bi ji podarila? Je velika ljubiteljica lepotnih izdelkov, pa nisi povsem prepričana, kateri bi ji najbolj ustrezal. Ne skrbi, morda kakšno idejo za svojo strastno in seksi prijateljico, ti dve lastnosti sta namreč značilni za to astrološko znamenje, najdeš prav v spodnjih vrsticah.

Notranja moč 

Znamenje škorpijona je znamenje ogromne notranje moči in sprememb. Osebe rojene v tem znaku obdaja posebna skrivnostnost, pa tudi strast in prav posebna privlačnost, ki kot magnet privablja okolico. Pogosto so ob spoznavanju novih ljudi precej zadržani, v primeru ogroženosti pa radi stopijo nazaj.

Ne sledijo modnim trendom


Škorpijoni ne spadajo med tiste, ki sledijo modnim trendom, le redko kdo izmed njih pa dejansko postane suženj mode ali ustaljenih prepričanj, saj najraje prisluhnejo sebi, svojemu slogu. Tako v njihovi kozmetični torbici vedno najdeš dobro maskaro, s katero lahko hitro in učinkovito dopolnijo svoj videz. Priporočamo Sensational maskaro, za čudovite trepalnice.

Seksapilni in privlačni

 

A post shared by @_mymakeup__ on


So nadvse seksapilni in privlačni, zato nikoli ne ostanejo povsem neopaženi. Pomembno jim je namreč, da so seksi. Dekleta rojena v tem znamenju se torej zavedajo svoje moči, ki jo rade poudarijo tudi s posebnimi lepotnimi prijemi, vse od zapeljivih mačjih oči do drugačnih črtic nad očesom. Kot nalašč zanje je torej Sensational črtalo za oči, s katerim bodo svojemu videzu dodali še kanček čutnosti.

Dinamični

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


So zelo dinamična bitja, katerih energija se pretaka kot deroča reka. Prav zato je pomembno, da lahko v primeru bledenja svoj make up hitro popravijo. Tekoča šminka Maybelline New York Matte Ink je kot nalašč za zelo živahne škorpijone, ki se lahko zabavajo vse do zgodnjih jutranjih ur.

Preberite še: Kako poskrbeti, da maskara ostane na svojem mestu?

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Lash Sensational Full Fun Effect

  • Maybelline New York Sensational Liner

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 50 Voyager

Povezane teme: make up , maskara, črtalo za oči , oči , šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris – Ena od najnovejših kolaboracij z osebnim pečatom modnega genija

Kolekcija bo kmalu dostopna na našem tržišču, mi pa ti jo ekskluzivno predstavljamo...