Najboljša ličila za popolne začetnice

Svet ličil nima meja, ko že enkrat mislimo, da smo povsem osvojile risanje črtice ugotovimo, da obstajajo nove metode, s katerim bi svoje znanje še lahko izpopolnile. Kaj pa če smo se do sedaj izogibale lepotnim sredstvom, sedaj pa se ne moremo več upirati? V spodnjih nekaj vrsticah boš našla vse nasvete, kako začeti in nadaljevati.

Ko se boš prvič podala v drogerijo te lahko nešteto lepotnih izdelkov mično zloženih na poličkah popolnoma razoroži. Zato je prav, da te tja pošljemo oboroženo z znanjem, ki ga boš s pomočjo prodajalcev lahko le še dopolnila in tako le našla svojo popolno ličilo.


Namigi:

Preuči kakšen tip kože imaš, prav to je namreč ključnega pomena pri izbiri ličil. Je tvoj koža mastna, suha,.. Boš potrebovala nekoliko več sredstev za prikrivanje nepravilnosti?

Kakšen je podton tvoj kože. Hladen, topel ali nevtralen? Če ti bolj pristoji srebrn nakit, potem spadaš med dekleta s hladnim podtonom, če pa zlat nakit potem si v skupini toplih.

Kakšne so tvoje želje? Želiš močno naličen videz ali le nekoliko poudariti svojo naravno lepoto? Pobrskaj po spletu za nekaj idej in kaj kmalu ti bo jasno, kakšen videz bi rada ustvarila na svojem obrazu.

Trije izdelki, ki jih potrebuješ za začetek:

Tekoči puder

Premisli, kakšno prekrivnost si želiš. Če je tvoj koža bolj problematična boš potrebovala nekaj sredstev, ki bodo dobro zakrila nepravilnosti, v kolikor pa je dosti bolj neproblematična, lahko posežeš po le bolj lahki formuli.

Maskara

Izberi pravo maskaro, ki ti bo naslednji tri mesece delala družbo. Pri nanašanju široko odpri oči in z metlicami 'povižaj' po trepalnicah. Priporočamo ti vodoodporno formulo, ki te ne bo pustila na cedilu niti ob solzah. Če so tvoje trepalnice kratke izberi maskaro, ki jih optično podaljša, če so redke pa pazi na izbiro metlice, ki jih bo optično poudarila.

Nude šminka

V kolikor uporabiš nude šminko si lahko daš malo več duška pri urejanju oči, najsi bo to senčilo ali pa zadimljen videz. Ampak počasi! Pri izbiri šminke pazi na svoj podton kože, če je topel izberi nude šminko s kančkom breskove ali koralne barve, če pa hladen rajši izberi nekaj bolj rožnatega.

Preberi še: Nude šminke za vsak tip kože

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Super Stay 24H Foundation

  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 05 Loyalist

Povezane teme: maskara, šminka, rdečilo za ustnice , tekoči puder , nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maybelline New York Lemonade Craze: paleta senčil za celoten videz

Verjela ali ne, celoten obraz si lahko naličiš s pomočjo enega izdelka – palete senčil Maybelline New York Lemonade Craze...