Najboljša make up darila za kozoroginje

Nastopilo je obdobje vladavine kozoroga, pravi čas, da razveseliš prijateljico, rojeno v tem znaku. Kot verjetno že veš, so kozoroginje po naravi zelo izbirčne, trmaste in močno kritične do daril, zato je izbira ustreznega darila zanje pogosto vzrok za glavobol. Ne skrbi, kot vedno smo tu zato, da ti pomagamo.

Črtalo za oči


Kozoroginje pripadajo skupini kardinalnih znamenj, njihova glavna lastnost pa je, da so velike iniciatorke in vzpodbudnice, vselej kategorične. Zato je idealno darilo za kozoroginjo tisto, ki ji bo pomagalo poudariti njeno kategoričnost. Nič ne poudarja odločnosti in kategoričnosti bolje kot dobro črtalo za oči. Izberi izdelek intenzivne črne barve, z vrhom, ki omogoča precizno nanašanje popolne linije.

Paleta senc


Barve, povezane s tem horoskopskim znamenjem, so temno zelena, črna in purpurna. Temnejši odtenki ustrezajo temperamentu kozoroginj, katerih vladujoči planet je Saturn, so namreč popolni za ustvarjanje dramatičnega make up looka. Izberi paleto, ki vsebuje širok izbor močno pigmentiranih senc v intenzivnih odtenkih.

Naravni toni


Ker rojene v tem znamenju svojo energijo črpajo iz Zemlje, se bodo vsekakor razveselile ličil v naravnih odtenkih. Predlagamo kakovostno črtalo in sence za obrvi v svetlo rjavem odtenku. Dodaj šminko z rjavkastimi podtoni in bronzer, s katerim bo tvoj prijateljica nežno poudarila naravno barvo svojega tena. Prepričani smo, da bo takšno darilo vsako pripadnico tega zodiakalnega znamenja pustilo brez besed.

Preberi še: Astro make up! Nasveti za ličenje za tvoje zvezdno znamenje, 1. del

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Sensational Liner

  • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

Povezane teme: make up , senčila za oči , črtalo za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up trendi 2019: Jesenske barve

Umetniško, glamurozno in malo “zastrašujoče”, tako bi najlažje opisali vse, kar nas letošnjo jesen pričakuje v svetu lepote...