Najboljša makeup darila za strelke

Predstavnice tega ognjenega znamenja so prave zapeljivke. So pogumne in neukrotljive. Imajo visoke standarde, zato se morate res dobro pripraviti na nakup popolnega makeupa darila za njih. Vesele bodo darila, v kolikor ste ga pazljivo izbrali.

Lash Sensational maskara

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Strelke rade nosijo stvari, v katerih se lepo počutijo in ki so narejene iz naravnih materialov, kot so bombaž, volna in lan. Kot trdijo astrologi, strelke najbolj opisuje rožnati kamen kremen in je ravno zaradi tega vsako darilo v tej barvi popolno za njih. Zato izberite dobro znano Maybelline New York Lash Sensational maskaro, ki jih bo že na prvi pogled očarala. Glede na to, da so strelke prave zapeljivke in najraje zapeljujejo ravno s pogledi, bo maskara postala njihova najboljša prijateljica. Krtačka te maskare je narejena tako, da loči in definira trepalnice ter tako ustvarja učinek pahljače. Zaradi svoje formule je Lash Sensational maskara zelo obstojna in bo še bolj osvojila ženske, ki so rojene v znamenju strelca, saj ne bodo izgubljale svojega dragocenega časa za popravljanje makeup videza.

Burgundy Bar paleta

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Elegantna Burgundy Bar paleta senčil je vsekakor prava izbira za strelke. Ognjeni odtenki iz te palete se popolnoma ujemajo z zapeljivo naravo pripadnic tega znamenja. Ker rade eksperimentirajo, bo ta paleta s svojimi 12 odtenki neizčrpen navdih za vsako strelko. Burgundy senčila bodo le dodatno poudarila njihov nekonvencionalen značaj.

Super Stay Matte Ink šminka

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Da bi jim popolnoma ustregli, jim morate podariti ustrezno šminko. Ne pozabite, da so strelke pogumne in nepopustljive ter bodo ravno zaradi dolgo obstojne šminke Super Stay Matte Ink navdušene. Bogata formula s pigmenti, intenzivna barva in izjemna obstojnost jih bodo že na prvi pogled razveselili. Naj bo tudi odtenek v skladu z njihovimi značaji, zato izberite pogumno in drzno različico Super Stay Matte Ink BelieverČe se vam zgodi, da pozabite dodati pentljo na darilo, smo prepričani, da vam ne bodo zamerile, ko bodo videle svoje nove lepotne pripomočke.

Preberite še: 10 trikov za sanjske trepalnice

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Lash Sensational Mascara

  • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

Povezane teme: maskara, senčila za oči , šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izdelki, ki jih moraš poskusiti v tem mesecu

Prepričani smo, da boš z veseljem uporabljala, če ne vse, potem pa vsaj večino lepotnih izdelkov, ki smo jih skrbno izbrali zate in jih dali na »must ...