Najboljša prijateljica, najboljša izbira

Najboljša prijateljica je tista, ki jo lahko pokličeš tudi ob nenavadnih urah, jo prosiš za kakršen koli nasvet in ki ti bo priznala, kako 'klovnasto' je lahko na tebi videti določena vrsta ličenja, zato ji pred odhodom od doma velja prisluhniti.

Medtem ko so fantje lahko odlična opora, jim ob misli na ličenje vendarle zmanjka besed. Takrat tako vskoči najboljša prijateljica, ki ti bo iskreno ponudila svoj nasvet, najsi gre za napačen odtenek šminke ali neenakomerne črtice na veki.

Šminka na zobeh


Samo tvoja najboljša prijateljica lahko razume, kako je, kadar se pojaviš v javnosti z rdečo šminko na ustnicah in na zobeh! Prav zato bo prva oseba, ki te bo na to opozorila, medtem ko tvoj dragi tega niti ne bo opazil.

Izbira prave podlage

V kolikor se tvoja podlaga ne ujema s tenom kože, lahko pričakuješ, da bo tudi tvoja najboljša prijateljica to kaj hitro opazila. Medtem ko fant ne bo preživel ur v drogeriji, kjer boš 'slalomirala' med različnimi odtenki, pa ti bo prijateljica z veseljem ponudila svojo pomoč v iskanju prave podlage.

Pretirane obrvi


Medtem ko bo tvoj spremljevalec močno poudarjene obrvi obravnaval kot nekoliko bolj drzen videz, pa bo tvoja prijateljica vedela, kdaj je preveč enostavno preveč. Prav zato bo tam s pripomočki za čiščenje obraza in svinčnikom, le da bi preprečila lepotni potres.

Disko krogla


Morda rada eksperimentiraš, za posebne priložnosti izstopaš? Prav zato si izbrala nov make up videz, naravnost iz revije, ki pa vendarle na koncu ni videti kot bi lahko. Tvoja prijateljica ve, kdaj pretiravaš z bleščicami in ti bo to brez dlake na jeziku tudi povedala.

Neenakomerne 'mačje oči'

Medtem ko morda izgledata povsem enakomerni, vsaj fant meni tako, pa obstaja tanka črta med popolnimi mačjimi očmi in popolnim polomom. Tvoja prijateljica pozna razliko.

Preberi še: Tvoja najboljša prijateljica - gobica za nanos pudra

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche Pure red

  • L'Oréal Paris Nude Magique Cushion

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit

Povezane teme: make up , oči , šminka, dnevni make up , obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make up izdelki za vsak žep

Da bi ti olajšali iskanje najugodnejših ličil, ki so hkrati kakovostna, smo izbrali naslednjih osem izdelkov. Z njihovo pomočjo boš lahko z malo denar...