Najboljša rjava senčila za veke

Enako kot pri izbiri drugih lepotnih izdelkov tudi za senčila velja, da je zelo pomembno izbrati ustrezen odtenek, ki bo kar najlepše poudaril tvoje oči. Če imaš rjave ali rjavkaste oči, si lahko presrečna, saj je prav ta barva najbolj hvaležna, kar se tiče izbire senčil za veke.

Tamno rjave oči

Če je odtenek tvojih rjavih oči temnejši, so idealna vsakodnevna izbira zemeljske ali naravne barve. Tako lahko dosežeš naraven in zdrav videz oči in vek. Naravni odtenki poudarjajo barvo oči, hkrati pa jim podarjajo lesk in svežino. Nasvet strokovnjakov je, naj bodo izbrane barve svetle, kot na primer bež, občasno pa se poigraj tudi z bronastimi in nekoliko temnejšimi odtenki.

Za večerno izvedbo si privošči nekaj več glamurja, izberi pridušene odtenke senčil. Rjavi „smokey eye“ s primesmi črne je lahko zadetek v polno, posebej za rjave oči. Pomembno je, da paziš in oči ne „zadušiš“, zato na spodnjo veko nanesi kanček svetle ali bisernate barve.

Svetlo rjave oči

Svetlo rjave oči so idealne za kombiniranje barv in odtenkov. Profesionalci ličenja priporočajo zelenkaste tone, posebej za svetle oči s temnejšimi lasmi.

Letošnje poletje se opogumi! Izberi živahne barve, naj se na tvojih očeh zalesketajo vijolična, rumena ali kraljevsko modra, ki se bodo čudovito vklopile z nežnimi odtenki, kot sta roza ali breskva. Ti lahko poslužijo kot idealna kombinacija, pa tudi kot barva za konturiranje.

Zlato rjave

Oči jantarne barve ali zlatorjave oči olepšaj s senčili v barvi sivke, ki je to poletje izredno popularna, ali pa s kovinsko sivo. Pastelni vijolični odtenki dosežejo, da rjave oči dobijo nežen sijaj, ki je posebej privlačen prav poleti, ob zagoreli koži. Kovinski sivi odtenki pa zaradi svetlikanja še dodatno pudarijo zlato rjave oči.

Ne boj se eksperimentiranja!

Bodi inovativna in ustvari svojo idealno kombinacijo barv, sedaj namreč veš, kateri odtenki najbolje pristajajo prav tebi.

Preberi še: Nauči se kombinirati barve pri ličenju

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Matchy Matchy Monochromatic Berry

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Queen Eyeshadow

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Brights

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  Takojšnje naročilo
 • Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

 • Urban Decay Naked Ultraviolet Palette

 • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Povezane teme: make up , senčila za oči , oči , šminka, Maybelline New York , NYX Professional Makeup, Urban Decay, Loreal Paris

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osvetljevalci: najbolj praktični večnamenski izdelki

Če bi umetnike ličenja vprašali, kateri izdelek je zadnjih nekaj let številka ena v svetu ličil, bi jih večina zagotovo odgovorilo: osvetljevalec (»hi...