Najboljša senčila za rjavooka dekleta

Si tudi ti ena izmed zapeljivk, ki osvajajo moška srca z svojimi rjavimi očmi? Me imamo zate nekaj nasvetov, s katerimi bo tvoj pogled še bolj zapeljiv. Naj ti razkrijemo, da marsikaj zavisi tudi od izbire pravega senčila, zato ti ponujamo nekaj idej, s katerimi boš še bolj poudarila svojo barvo oči.

Na voljo imaš široko paleto tenov

Če želiš resnično poudariti tvoje oči, vendar pa pri tem ne želiš pretirano izstopati izberi zeleno senčilo. Na voljo imaš široko paleto tenov, vse od mat do metalnih, zato je prav da si vzameš nekaj časa za eksperimentiranje in ugotoviš, katera senčila ti najbolj pristojijo.

Tudi barva bakra bo kot nalašč za tvoje oči. Topla vendar nevtralni rjavkasti toni s poudarkom bakra. Nanesi nekaj rjavega senčila, ki ga nadgradi z barvo bakra na zunanji polovici veke.  To bo še bolj poudarilo tvoje čudovite oči, bleščeča barva bakra pa bo dodala kanček teksture.

Zlata je kot nalašč za tvoje oči

Rjave oči dopuščajo širok razpon senčil, saj so namreč prava mešanica vseh primarnih barv. Poskusi z vpadljivim modrim senčilom, ki poudari bogato rjavkaste tone v očeh.

Iščeš nekaj s čimer bi še bolj začinila svoj večerni videz? Zlata je kot nalašč za tvoje oči. Tople kovinske barve bodo iz tvojih oči privabile sijaj in toplino.

Nisi ljubiteljica kovinskih odtenkov? Poiskusi z globoko modrino, ki je kot nalašč za dnevne priložnosti. Lahko jo kombiniraš tudi z mačjimi očmi, brez težav pa jo nosiš tudi v službi. Uporabi tako črtalo kot tudi senčilo v mornarsko mosri barvi. Izplačalo se ti bo!

 

Preberi še: Največje make up napake rjavookih deklet

 

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche La Palette Nude

  • LÓreal Paris Color Riche La Palette Ombre

Povezane teme: make up , senčila za oči , oči , šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svetovni dan prijateljstva: Kako razveseliti najboljšo prijateljico

Danes je dan, ko slavimo prijateljstvo, in zato popolna priložnost, da tvojo najboljšo prijateljico obdaruješ z drobnimi znaki pozornosti...