Najboljša tekoča podlaga za mastno kožo

Naše razpoloženje je odvisno od tega, kakšno kožo imamo in koliko smo zadovoljne s svojim videzom. Obraz lahko kaže našo nesamozavest, ki se lahko ravno tako odraža na koži, s tem pa se lahko pokvari tudi naše razpoloženje.  

Mastna koža je najpogostejši problem mnogih žensk, ki je lahko zelo neprijeten. Mnogim ženskam ravno mastna koža predstavlja problem pri izbiri kozmetike, ki jim ustreza. Po izčrpnem preverjanju različnih izdelkov, ki jih lahko najdemo na trgu, smo pripravljeni odgovoriti na vprašanje, katera tekoča podlaga je najboljša za mastno kožo?

Nesporen jesenski hit v svetu ličenja: nude črtalo za oči​

Kriteriji izbire


Prvi pogoj je, da tekoča podlaga ponuja obstojnejši mat učinek, ki naredi kožo gladko in svilnato mehko. Pri mastni koži je zelo pomembno, da smo popolnoma prepričane v rezultate, ki jih dosegamo z izdelki, ki smo jih izbrale. Podlage z mat učinkom so dokaj trajne in imajo dobro prekrivnost. Ravno trajnost je drugi pogoj, ki smo ga želeli doseči, ko smo testirali različne podlage. Koža, ki se masti, je pogosto dovzetna za vnetja in dogaja se, da reagira na nekatere sestavine tekoče podlage.

Zato pri izbiri podlage pazite na sestavo in bodite prepričane, da vam bo ustrezala.  

Preberi še: Profesionalno ličenje korak za korakom

Tista prava


Tekoča podlaga, ki vsebuje vse potrebne kakovosti, je vsekakor L'Oréal Paris INFALLIBLE 24H-MATTE. Njena formula omogoča popoln mat učinek brez mastnih površin. Podlaga Infallible vam bo omogočila  prekrivnost, ki jo želite. Matirajoča tehnologija s perlitom vam omogoča obstojnost tudi pri visoki vlagi in pretiranem potenju. Lahko ste prepričane v svoj popoln videz skozi cel dan.

Izberite ta popoln izdelek in koža vam bo hvaležna, okolica pa bo opazila vašo samozavest in zadovoljstvo.

Preberi še: Rok trajanja: Tekoča podlaga

Preberi še: Postani mojstrica ličenja: Top 5 trikov z maskaro

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte

Povezane teme: tekoči puder , puder, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Poročno ličenje: kako izbrati pravega mojstra ličenja

Zagotovo si tudi ti od nekdaj sanjarila in zamišljala, kakšen bo tvoj veličastni dan. Izbira poročne obleke, frizura, poročno ličenje, potem razni det...