Najboljše palete senčil za videz zadimljenih oči

December je mrzel, hkrati pa izjemno živahen in vesel. In vsi ga nestrpno pričakujemo. Za mnoge od nas so praznična srečanja ljubljenih oseb najlepši trenutki skozi zimske dni. Kaj ni to že zadosten razlog, da si vsaka izmed nas želi videti popolno v teh trenutkih? Ko gre za novoletni slog, je odločitev lahka – priljubljena mala črna oblekica in smo le korak do popolnega. Vendar, ko pa gre za izbiro ličil, moramo paziti, da bi bile videti sijoče in popolne.

Težko si je predstavljati učinkovit novoletni makeup videz brez klasičnega videza zadimljenih oči. To je tisti detajl, ki vse Pepelke spremeni v princeske. Vendar, kateri videz zadimljenih oči izbrati? V pomoč prihajajo tri palete senčil!

1. The Nudes


V tej paletki je 12 čudovitih odtenkov, ki so v njej našle svoj prostor – od črnih in temno sivih, do zlatih in bež barv. Maybelline New York The Nudes je paleta, ki jo potrebuješ, če na svojih vekah želiš klasičen videz zadimljenih oči. Njegova glavna značilnost je intenzivno črna barva na zunanjih robovih vek, ki bi jo morali nanesti odvisno od oblike oči. Začni z zlatimi odtenki – svetlega nanesi na notranje kotičke oči, da bi odprl pogled, potem pa nadaljuj s temnejšim odtenkom. Po zlatih odtenkih je čas za klasičen smokey eyes črn odtenek, medtem ko za prehoden odtenek lahko uporabiš sivo, ki se nahaja v paletki,takoj nad črnim odtenkom.

2. The Rock Nudes

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Z istim številom odtenkov kot jih ima paletka The Nudes, je ta paleta senčil popolna izbira za vse upornice, ki z ličili želijo pokazati svoje stališče. Navdihnjene z rock glasbo te ta paletka vabi, da ustvariš popolnoma drugačen in edinstven videz. Izberi štiri odtenke – belega, vijoličnega, sivega in srebrnega. Začni z najtemnejšim odtenkom, ki ga boš nanesla na zunanje robove vek. Nad njim dodaj malo sivega odtenka tako, da slediš prevoju veke. Da bi bile oči videti bolj odprte, pod obrvmi nanesi belo senčilo v notranji kotiček očesa. Sedaj je čas za malo ekscentričnosti – na spodnjo veko nanesi vijolično senčilo in ne varčuj z njim!

3. The 24karat Nudes


S pomočjo te paletke lahko oblikuješ 13 popolnoma različnih videzov, popolnih za vsa dekleta, ki imajo rada sijaj. Sijaj pa je del prihajajočih praznikov! Prepričani smo, da se ne boš mogla upreti našemu predlogu. Naj bodo tvoje oči zapeljive s pomočjo le dveh odtenkov iz palete – zlatega in temno srebrnega. Zlatega nanesi po dolžini celotne veke vse do prevoja. Na spodnjo veko tik ob rob trepalnic nanesi srebrno barvo. Na takšen način boš dobila učinek, ki je popolnoma v duhu svetlikajočih se praznikov.

Preberite še: Z lepotnimi sredstvi nad mraz

Povezane teme: senčila za oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendi: najaktualnejši make up izdelki tega meseca

Če si se zazibala v make up rutino in že leta ne spreminjaš svojega videza ali stila ličenja, je čas, da se prebudiš in spremeniš navade, saj bodo let...