Najboljše palete senčil za vsak ten kože

Naši lepotni pripomočki so v veliki večini odvisni od tena naše kože, zato senčila za oči niso nobena izjema. Na svetu obstaja prava mala paleta tenov kože, zato se zdi skorajda nemogoče najti takšne, ki bi lahko ustrezale prav vsem, vendar temu le ni tako. V minulem letu sta nas povsem navdušili Maybelline The Nudes in The Burgundy Bar, vsaka po svoje namreč omogočata ustvarjanje zanimivih lepotnih videzov, za prav vsa dekleta, ne glede na ten kože. Ju že poznaš?

The Nudes


Paleta Maybelline The Nudes je sestavljena iz 12 senčil, ki so kot nalašč za ustvarjanje lastnega lepotnega sloga. Vsebuje namreč vse od drzne bež do čudovite peščene barve, pa do zanimivih bronastih odtenkov in vedno praktične rjave. Prav zato je kot ustvarjena za lepotne kameleonke, ki se ne zadovoljijo zgolj z enim samim lepotnim videzom.

Namig: Najboljše pri tem pa je, da lahko barve med seboj kombiniraš. Uporabiš lahko kar  štiri odtenke naenkrat, tako da s prvim premažeš celotno veko, z drugim vse osenčiš, s tretjim poudariš gubo in četrtega premažeš okrog očesa.

The Burgundy Bar


Ultimativna The Burgundy Bar paleta je odlična za vse tene kože, saj 12 senčil z bogatim pigmentom poskrbi za to, da tvoje oči resnično pridejo do izraza. Vse od toplih odtenkov v burgundski barvi pa so jantarja in nežne rožnate. Prav vsaka izmed nas bo našla nekaj zase, obenem pa je to odlična priložnost, da ustvariš idealen lepotni slog, pisan na kožo prav tebi.

Preberi še: Največje make up napake rjavookih deklet

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Nudes

  • Maybelline New York The Burgundy Bar

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

S pomočjo teh nasvetov boš brez dvoma uspešno kreirala eno od dveh predlaganih mask, povsem drugačno od ostalih...