Najboljši korektor za pokrivanje podočnjakov

So noči, ko sladko spimo in so noči, ko se namesto domače postelje zabavamo v na novo odprtem trendi klubu. Medtem ko se po prvih zbudimo sveže, pa po drugih morda nismo videti tako, kot bi morale.

Zato je tu pripomoček, ki nam takrat priskoči na pomoč in poskrbi, da kljub prekrokani noči izgledamo sveže in spočite, brez podočnjakov. L'Oréal Paris True Match tekoči puder je kot nalašč za prekrivanje neprespanosti, ki se izriše pod našimi očmi. Je kot nalašč za mešanje in uravnavanje tena na obrazu ter prikrivanje nepravilnosti.

Kako ga uporabiš?


S korektorjem nariši nekaj pikic pod očmi in potem s prstom narahlo vtapkaj korektor v kožo, da se dobro premeša. V kolikor želiš boljšo prekrivnost, postopek ponovi. Svilnata tekstura korektorja se namreč avtomatsko prilagodi tenu kože in ustvari popoln zaključek.  

Kako izbrati pravi odtenek?


Se tvoja koža bolj nagiba k hladnemu ali toplemu podtonu? To je namreč ključnega pomena pri izbiri pravega korektorja. Preizkusiš lahko tako, da ob kožo prisloniš srebrn ali zlat nakit, če ti bolj paše prvi, je tvoj podton hladnejši, če drugo toplejši. Dober test so tudi vene na zapestjih, če so modre, pomeni, da imaš hladen podton kože, če pa zelene, pa toplega. V kolikor so tako zelene kot modre, je tvoj podton nevtralen.

Si vedela, da lahko Loreal Paris True Match tekoči korektor uporabiš tudi na ustnicah? S pomočjo korektorja lahko namreč spremeniš obliko ustnic, v kolikor ti ta ne prija najbolj ali pa preprečiš, da bi šminka zdrsela s svojega mesta. Nanesi korektor na zunanjo stran ustnic, da ustvariš 'prepreko' med kožo in ustnicami. Lahko pa ga naneseš na sredino ustnic, zaradi česar bodo te izgledale polnejše. Za piko na i nanesi brezbarven gloss.

Preberi še: Kako izbrati tekočo podlago by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

Povezane teme: korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Napake pri nanašanju korektorja: Kako se jim izogniti?

Korektor je lahko vaš najboljši prijatelj. Vedno vam lahko priskoči v pomoč, ko želite na obrazu prekriti majhne pomanjkljivosti ali poudariti prednos...