Najboljši L'Oreal Paris izdelki leta 2016 by Ajda Sitar

Leto 2016 se je poslovilo, dodobra smo že zakorakali v novo leto. Prejšnje mi bo v spominu ostalo zaradi čudovitih trenutkov z najdražjimi, raziskovanja sveta, novih projektov, potrditev na blogerskem področju, kot tudi po številnih lepotnih izdelkih, ki sem jih odkrivala čez vse leto. Kar nekaj je takšnih, ki bi jih lahko označila kot letne favorite, našla pa sem tudi nekaj lepotnih draguljev, ki so se uspeli prebiti na listo »najboljših vseh časov«. Znamka L'Oreal Paris od nekdaj velja za mojo drogerijsko »it« izbiro, zato sem se odločila izpostaviti 5 produktov, ki so me navdušili v zadnjih 12ih mesecih.

Najboljša maskara: L'Oreal Paris Miss Hippie

L'Oreal Paris Miss Hippie

L'Oreal Paris Miss Hippie Mega Volume je največje presenečenje tega leta. Na prvi pogled sem jo označila kot nič-kaj-obetavno, zaslužila pa si je naziv najljubše drogerijske maskare vseh časov. Nudi super volumen, istočasno pa trepalnice podaljša. Gre za produkt, zaradi katerega sem dobila nemalo pohval, mnogi so me celo vprašali, ali nosim umetne trepalnice (jih ne!).

Najboljši laki za nohte: L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile

L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile

L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile so v hipu postali moji najljubši laki za nohte. Odlikuje jih super mazljivost, dobra prekrivnost in obstojnost, poleg tega pa še čudovit vonj. Odtenki so naravnost čudoviti, z veseljem bi svojo zbirko povečala še za kakšnega. Med najljubšimi meni 112 Blanc de Lune, 114 Nude Demoiselle in 116 Cafe de Nuit.

Najboljša tekoča podlaga: L'Oreal Paris Infallible 24h-Matte

Loreal Paris Infallible

Tekoča podlaga L'Oreal Paris Infallible 24h-Matte je še eno izmed makeup presenečenj leta 2016. Čeprav sama prisegam na tekoče podlage s sijočim zaključkom (in tako velja za eno mojih all-time-favourite L'Oreal True Match), me je letos navdušila takšna, ki nudi nasprotno – mat zaključek, ki pa na obrazu ne pusti maskastega videza ter kože ne izsušuje. Priporočam jo prav vsem, ne glede na tip kože.

Najboljša šminka: L'Oreal Paris Color Riche la Palette Lips

L'Oreal Paris Color Riche la Palette Lips

Najboljša šminka leta 2016, ali bolje: najboljših 6 šmink, predstavlja paleta L'Oreal Paris Color Riche La Palette Lips. V drogerije je prišla v dveh odtenkih, meni najljubša je paleta z imenom Nude. Šesterica barvno nevtralnih odtenkov predstavlja mojo dnevno izbiro in tako produkt, ki je z mano v torbici preživel kar največ časa.

Najboljši produkt za contouring: L'Oreal Paris Infallible Sculpt Contouring Palette

L'Oreal Paris Infallible Sculpt Contouring Palette

Senčenje obraza ostaja eden ključnih makeup trendov, zato sama ne morem mimo L'Oreal Paris Infallible Sculpt Contouring palete, ki predstavlja idealno izbiro, če iščete produkt, ki bo poskrbel za naraven, a vseeno zasenčen in osvetljen videz. Nanaša se enostavno tako s prsti kot tudi s čopičem ali gobico, odtenek Light/Medium pa se super ujema z mojo poltjo.

Priberi tudi o: Novoletni makeup triki by @Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Mega Volume Miss Hippie L'OReal Paris

  • Infallible Sculpt by L'Oreal Paris

  • Infallible Matte 24H by Loreal Paris

  • L'Oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile

  • Color Riche Lip Palette Nude

Povezane teme: make up , maskara, nohti, oči , šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , tekoči puder , puder, Zimski trendi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako izbrati bronzer glede na ton in podton kože

Ob izbiri kateregakoli kozmetičnega izdelka moraš biti pozorna na ton in podton svoje kože, saj morajo proizvodi ustrezati obema. Nič drugače ni pri i...