Najboljši nasveti za konturiranje

Konturiranje se je z rdeče preproge v trenutku razširilo po svetu s hitrostjo orjaškega orkana. Če še vedno nisi povsem prepričana, kako se vsega skupaj lotiti za vsakodnevni lepotni slog, si preberi nekaj osnov in namigov, ki so tudi nam prišli prav, kljub temu, da smo v vseh teh letih postale že prave mojstrice.

Predeli, ki jih želiš poudariti s temnejšo barvo


Poudarjaš torej linijo pod ličnico, področje, ki se stika z lasiščem, linijo čeljusti, ki bo optično stanjšala obraz, robove nosu vse do kotičkov oči in nekaj temnejšega tena lahko dodaš tudi pod brado in vzdolž vratu, saj s tem kaj hitro skriješ podbradek.

Predeli, ki jih obarvaš s svetlejšo barvo

Svetlejši odtenek naneseš pod očmi, na sredino čela, sredino brade in nosu.

4 namigi za prave mojstrice konturiranja


Mešaj, mešaj, mešaj, da prekriješ vse sledi in robove. Zato je najbolj priročna gobica, ki jo strokovnjaki kar navlažijo in potem z okroglimi gibi vmešajo v kožo.

Razmišljaj o mat zaključku za temne sence in sijaju za svetle. Za senčenje namreč ne potrebuješ sijaja, ki privablja pozornost, zato je kot nalašč za točke, ki jih želiš izpostaviti.

Če je tvoja koža temna, se osredotoči bolj na poudarjanje določenih točk, malo manj pozornosti pa nameni senčenju.

Izberi podlago, ki se ujema s tenom kože, barva za senčenje naj bo odtenek temnejša, za poudarjanje pa odtenek svetlejša.

Preberite še: Kaj pride za konec, maskara ali šminka?

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Master Strobing Stick

Povezane teme: konturiranje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako se naličiti v enem od top 5 novoletnih stilov

Zapomni – novoletna ličila morajo biti drugačna od vsakdanjih! Bodi pogumna, polna domišljije, ne boj se uporabiti barv, preizkusi nekaj novega in dru...