Najboljši trik za glinene maske za obraz!

Izbrale ste kakovosten izdelek za nego kože, vendar se vam nekako zdi, da vam ravno ne pomaga in da rezultati niso ravno vidni, kot so pri vaših prijateljicah. Še posebej, ko gre za obrazne glinene maske. imate občutek, kot da niste popolnoma izkoristile njihov potencial ali vam pač enostavno ne ustrezajo. Preden se popolnoma razočarate, dovolite, da vam odkrijemo, za kaj pravzaprav gre. Maske niso nič krive, ve ste krive.

Spoznajte edini pravi način uporabe obraznih glinenih mask!


Čeprav so takšne maske pravi lepotni čarovniki in lahko njihove sestavine, že z redno uporabo teh mask 2-3 krat tedensko, naredijo pravi čudež na vaši koži, jih morate vseeno pravilno uporabljati.

Ne glede na to, ali imate mastno ali suho kožo, poištite različico, ki vam ustreza in začnite z nego. Na umit obraz nanesite priljubljeno masko (ali pa se odločite za multimasking tehniko, če jo vaša koža potrebuje).

Maska ne sme dolgo stati na obrazu


Vemo, da je ta spa ritual kar doma popoln, saj dostikrat nimate časa zanj, vendar si zapomnite, da ne smete maske pustiti dolgo stati na vašem obrazu.  

Pomembno je vedeti, da obstajajo tri faze uporabe glinene maske: vlažna faza, pri kateri vaša koža vpije vse minerale in ostale koristne sestavine; nato nastopi zmerno suha faza, pri kateri se pospeši pretok krvi, medtem ko se maska hladi in zateguje kožo, na koncu pa še popolnoma suha faza, pri kateri lahko pride do dehidracije kože. Torej se zavedate, da morate opazovati proces sušenja gline in ne smete dovoliti, da se popolnoma posuši.

Dodatni trik: Medtem ko je maska na vašem obrazu, jo opazujte v ogledalu, koliko se je posušila ozioma postala bolj svetla. Ravnotako jo lahko vsakih nekaj minutk s prsti nežno dodatknete in ko opazite, da je delno suha, a še vedno lepljiva, je pravi čas, da jo odstranite ter pokažete svojo izenačeno in sijočo polt.

Preberite še: Zbudite se s popolno kožo!

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

Povezane teme: nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Spremembe v tvoji lepotni rutini, ki so jeseni nujne! by Ajda Sitar

Jesen prinaša hladnejše temperature in temperaturna nihanja, občasen veter, predvsem pa bolj suh zrak v notranjih prostorih, ki je še toliko bolj zazn...