Najlepši nude odtenki rdečil za ustnice

Poletje ni edini del leta, ko moraš negovati svež in naraven videz, tako na splošno kot tudi konkretno na ustnicah. Jesen je zato kaj pravi čas, da oplemenitiš svoje ličenje, in sicer z odtenki šmink, ki poudarjajo polnost in lepoto tvojih ustnic. Močne in živahne barve šmink že dolgo niso edini način za privabljanje pogledov, se strinjaš? Šminke v meseni barvi, ki se prilagajajo tvojim naravnim ustnicam, so v kombinaciji z zadimljenim stilom ličenja (»smokey eye«) videti naravnost osupljivo.

Suhe ustnice? Nikdar več!

Verjetno dobro poznaš tisti neprijetni občutek suhih ustnic, ki ga povzročajo močne mat šminke. Vendar pa z določenimi šminkami sploh ne boš imela potrebe za nenehnim nanašanjem balzama, saj bodo same poskrbele za mehkost in vlažnost tvojih ustnic tudi v nižjih jesenskih temperaturah. Njihova kremna struktura ne dopušča videza suhih ustnic, pač pa jim zagotavlja sijaj in hidratacijo. Še ena prednost nude šmink je ta, da gredo odlično s čisto vsako oblačilno kombinacijo. Kadar se ti mudi, zares nimaš časa razmišljati še o tem, kateri odtenek šminke bi morala povezati s trenutnimi oblačili.

Nude ličila – revolucija v svetu ličenja

Svet ličenja je postal svet umetnosti prav zahvaljujoč strokovnjakom, ki nas iz dneva v dan presenečajo s svojimi domiselnimi idejami in, mirno lahko rečemo, pravimi izumi. Tako so tudi iz na videz preproste naravne oz. nude šminke naredili pravo revolucijo. Mnoge nude šminke vsebujejo primesi določenih barv, ki poudarjajo naravno lepoto ustnic.

Top 4 nude odtenki šmink

Kavni odtenki

Ti topli rjavi odtenki šmink odlično pristajajo osebam s temnejšo poltjo. Ko le po misliš na kavni napitek s prepoznavno dišavo, okusom in stimulativnim delovanjem, si zagotovo zaželiš preizkusiti mat nude šminko v eni od rjavih nians.

Nevtralni odtenki

Šminke v teh odtenkih imajo navadno dolgotrajen učinek in jih ni treba nanašati vsakih 15 minut, poleg tega pa njihova bogata kremna struktura zagotavlja sijaj in hidratacijo, ki jo tvoje ustnice potrebujejo. Ti barvni toni šminke bodo v tvoj vsakdanji »make up« vnesli pridih preprostosti in brezskrbnosti.

Rožnati odtenki

Ti odtenki niso vpadljivi, pač pa kot droben dodatek le še poudarjajo naravno barvo tvojih ustnic. Njihova kremna struktura in pridih rožnate pristajata osebam tako svetlejše kot temnejše polti. Takšne šminke bodo čudovito osvežile vsak tvoj stil.

Oranžni odtenki

Šminke v oranžnih odtenkih odlično pristajajo osebam temnejše polti. Na modnih brveh že dolgo dominirajo marelične nianse. Mnogi se zanje odločajo prav zato, ker ustvarjajo popolno ravnovesje med močnimi rdečimi in nežnimi rožnatimi toni. Če je tvoja polt bleda, ti priporočamo marelično šminko z nevsiljivimi bleščicami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Nude šminke za vse barve polti – obstajajo!

Pravi nude odtenek je zares težko odkriti. Če se tudi tebi pogosto zgodi, da se iz prodajalne vračaš razočarana nad izbiro nude odtenkov in se jeziš, kako še vedno niso ustvarili pravega za tvoj ten, naj te razveselimo z naslednjo novico!

Obstajajo nude šminke za vse barve polti, ki jih lahko odkriješ v najnovejši kolekciji šmink L’Oreal Paris Color Riche Free The Nudes. Poleg tega, da so dosegljive v 6 odtenkih, primernih za vsak ten, imajo še poseben ultra mat učinek, po katerem hrepenimo vse uporabnice mat šmink. S šminkami iz te kolekcije boš zlahka dopolnila burgundy ali zelene odtenke ličil za oči, ki so značilni za letošnjo jesen.

Šminke iz te kolekcije boš naravnost oboževala, saj boš med njimi končno odkrila prave nude odtenke za tvojo polt, njihova fina kremna struktura ti bo omogočila izredno preprosto nanašanje, v drogerijah pa jih boš zlahka prepoznala po specifični embalaži v naravnem odtenku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Kateri je tvoj najljubši nude odtenek šminke? Sporoči nam v komentrajih!

Preberi še: Kako nadzirati svetenje obraza in zmanjšati pore

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Doubts

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Hesitation

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Shame

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Lies

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Judgment

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Obstacles

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , rdečilo za ustnice , nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Testirali smo šminko Super Stay Ink Crayon

Preizkusili smo vse odtenke šminke za ustnice, o kateri vsi govorijo, in zbrali naše vtise...