Največje lepotne napake v času zime

Predstavljamo ti nekaj najpogostejših lepotnih napak, ki jih mnoga dekleta nezavedno ponavljajo.

Nanašaš tekoči puder na suho kožo


Strinjala se boš, da nihče ne vidi rad dekleta s suhimi, razpokanimi ustnicami, na katerih so vidne sledi šminke. Prav tako izgleda tudi tvoj obraz, če naneseš tekoči puder brez predhodnega nanašanja hidratantne kreme. Vemo, da se trudiš, da bi skrila vse pomanjkljivosti. Zato je uporaba hidratantne kreme v zimskem času eden od najpomembnejših korakov na poti k popolnemu tenu. Izberi izdelek, prilagojen tvoji koži, in ga redno uporabljaj. Prepričani smo, da boš po že samo nekaj dneh tudi sama opazila napredek.

Preskočiš piling

Preprosto, ta korak mora biti sestavni del tvoje zimske lepotne rutine. Mnoga dekleta vejamejo, da piling v zimskem času dodatno izsušuje in draži kožo, kar je velika zmota. S pilingom odstranimo površinski sloj odmrlih celic, kar pušča kožo mehko, bleščečo in gladko. Le dobro negovana koža lahko izgleda lepo.

Izbiraš napačne šminke


Res je, tudi šminke lahko vplivajo na tvoj zimski videz. Koža na ustnicah hitro izgublja vlago, zato je bolj podvržena sušenju in pokanju kot ostali deli obraza. Prepričani smo, da obožuješ mat šminke, ki so ponovno v trendu, vendar ti priporočamo, da jih pozimi nadomestiš s tekočimi šminkami, ki bodo tvojim ustnicam zagotovile potrebno količino vlage. Dobro bi bilo, da pred nanašanjem šminke pozimi vedno uporabiš balzam in počakaš 2-3 minute, da se dobro vpije. Tako bodo tvoje ustnice navlažene, po nanosu priljubljene šminke pa bodo izgledale popolnoma nezaustavljivo.

Izogibaš se šminkam izrazitih barv

Čeprav imaš rada izrazite barve, pozimi nekako vselej igraš previdno in izbiraš temnejše odtenke, ki se ujemajo s tvojimi oblačili. Draga dekleta, zima je odličen trenutek za eksperimentiranje z barvami. Vesele barve celotnemu videzu prinašajo vedrost in povzročijo, da se izrazi tvoja naravna lepota. Zato nikar ne skrivaj svoje lepote, pač pa izkoristi trenutek in si ponosno nadeni neko zanimivo barvno kombinacijo.

Preberi še: Zimska nega suhe kože obraza

Povezane teme: make up , Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

To bodo zagotovo najbolj iskani izdelki poletja: Poglej si, zakaj!

Že sama misel na znojenje in topljenje pod sončnimi žarki drastično zmanjšuje željo za ličenjem, vendar gredo vreli dnevi in ličila lahko še kako skup...