Največje make up napake rjavookih deklet

Na svetu najpogostejša barva oči je rjava. Povezujemo jo z veliko samozavestjo in odločnostjo, zato ne preseneča dejstvo, da ima veliko število svetovno poznanih modelov rjave oči. Ko pa gre za izbiro ličil, ki bi rjave oči še posebej poudarila, mnoga dekleta delajo napake, s katerimi dosežejo popolnoma nasproten učinek. Katere so te najpogostejše make up napake, s katerimi morate prenehati?

Uporabljaš mat sence v rjavi barvni paleti


Velika napaka! Tako trdijo vsi pomembni strokovnjaki ličenja. Po njihovem mišljenju delaš veliko napako, če misliš, da boš lepoto svojih oči poudarila z uporabo senc v rjavkastih odtenkih. Še večja napaka je, če so tvoja izbira mat sence za oči. Rjavi odtenki na vekah enostavno »dušijo« barvo tvojih zenic in tako povzročajo, da tvoje oči delujejo neopazno. Kombinacija rjavih senc in rjavih oči pušča vtis brezosebnosti, obrazu pa daje utrujen izgled. Naš nasvet je, da pozabiš na mat sence rjave barve in da v svojo toaletno torbico vrneš stare dobre sence naravnih tonov v svetlih odtenkih. Sence z bleščicami so ravno tako izredno dobra izbira za vsa rjavooka dekleta. Svetlikajoče se sence na vekah bodo tvojemu pogledu dale svežino in sijaj.

Uporabljaš šminke in rdečila v rjavem odtenku


Še ena velika napaka, ki rjavim očem ne dovoljuje, da bi prišle do izraza, je uporaba rjavih šmink in rdečil. Preveč rjave barve na obrazu in pomanjkanje barvnega stopnjevanja bo povzročilo, da bo tvoj obraz izgledal umazano. Poskusi razbiti monotonost in na lica nanesi majhno količino rožnatega rdečila – verjamemo, da boš navdušena nad rezultatom. Ti odtenki bodo osvežili tvoj obraz in na subtilen način poudarili lepoto tvojih oči. Kombinacija roza rdečila in temno vijolične ali vinsko rdeče šminke so zagotovo tvoja zmagovalna karta.

Preberi še: Popoln videz za rjavooka dekleta

Za ta videz priporočamo

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Plum Tuxedo

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vodoodporno ličenje: veliki poletni vodnik

Težave stopljenih ličil rešujemo precej preden postanejo pravi problem. Preprosto – vodoodporna ličila so edina rešitev...