Največji jesenski trendi ličenja

Poletje se je poslovilo in čas je, da spoznamo trende ličenja za jesen. Ko gre za trende v ličenju, je jesen najbogatejši letni čas, ki ga mnogi z nestrpnostjo pričakujejo. Make up trendi za to jesen so pravzaprav nadaljevanje poletnih trendov, le da v malce resnejšem in bolj dramatičnem tonu.

#1 Rdeča šminka


Rdeča šminka ne gre nikoli iz mode, zato nas ne čudi, da bo tudi to jesen prevladovala ravno rdeča barva. To sezono bomo nosile klasične odtenke rdeče šminke, ki je idealna za vsako priložnost, tako za dnevne kot za najbolj glamurozne večerne izdaje. Poleg rdeče so tu še ostali temni odtenki, iz mode pa ne bodo šli niti nude odtenki za vse privrženke manj vpadljivega videza. Če si ljubiteljica temnejših odtenkov rdečila za ustnice, bo najbolje, da najprej naneseš svinčnik v enaki barvi, in to na celotne ustnice. S svinčnikom boš veliko natančneje začrtala rob, preostanek pa bo zadržal šminko na ustnicah mnogo dlje, kot če bi jo nanesla neposredno, brez svinčnika v vlogi podlage.

#2 Črn svinčnik za oči in temno senčilo sta prav tako med najbolj zaželenimi make up dodatki.

Temno obrobljene oči so namreč absolutni jesenski hit. Črna je to jesen neizogibna, pa naj gre za klasične zadimljene ali pa mačje oči. Nosi jo, ko se želiš počutiti skrivnostno in zapeljivo. 

Priberi tudi o: Najboljše s pariškega tedna mode (VIDEO)

#3 Glitter


In za konec nekaj precej novega, in sicer bleščice. In to tiste na ustnicah. Glitter in metalik detajli so eden od najpomembnejših trendov v ličenju, ki so nam ga vizažisti predstavili kot vodilni trend te jeseni. Če se rada poigravaš z ličili, bodi ustvarjalna, saj je to jesen igrivost na obrazu več kot zaželen detajl. 

Priberi tudi o: Senčenje oči po vzoru slavnih lepotic: 3 barve, ki bodo zaznamovale to jesen

Registrirajte se / Prijavite se