Nakup popolne šminke

Nakup najmanjše stvari se z lahkoto spremeni v največji pekel. Zato naslednje vrstice posvečamo dekletom, ki potrebujejo majhno pomoč pri nakupu najljubšega make up izdelka. Na prvi pogled se ti bodo naši nasveti morda zdeli neresni, vendar verjemi – pripeljali te bodo do popolne šminke zate. Si pripravljena?

Mehke in nežne ustnice


Preden se spustiš v avanturo, imenovano »nakup popolne šminke«, bodi prepričana, da so tvoje ustnice vselej pravilno negovane. Ne zato, ker boš v iskanju popolnega izdelka nanje nanesla najrazličnejše šminke, pač pa zato, ker boš le tako lahko prepričana, da izbrana šminka na njih dejansko izgleda popolno. Z drugimi besedami – če so tvoje ustnice grobe in napokane, ti svetujemo, da nakup popolne šminke za nekaj časa odložiš. Daj ustnicam dovolj časa, da povrnejo svoj sijaj in naravno lepoto ter jim privošči vso nego, ki jo zaslužijo.

Prilagodi se letnemu času

To ti zveni nekoliko čudno, kajne? Vendar tudi sama veš, da so ustnice pozimi nagnjene k pokanju, razpokane ustnice pa nikakor niso del popolnega make up videza. Zato se moraš prilagoditi vremenskim pogojem in letnemu času. Svetujemo ti, da se pozimi izogibaš nakupu šmink z mat formulo, ki dodatno izsušijo ustnice, in se osredotočiš na šminke s kremasto formulo. Poleti je dovoljeno eksperimentiranje, tako z barvami kot s teksturo šmink.

Kaj točno iščeš?


Da bi resnično našla popolno šminko zase, moraš najprej vedeti, kaj točno iščeš. Če si se torej po nakupih odpravila zato, da bi našla popolno šminko za nek pomemben prihajajoči dogodek, bi bilo dobro, da izbereš izdelek, ki zagotavlja obstojnost. Nikakor ne želiš puščati sledi povsod okrog sebe, kajne? Če pa si se po nakupih odpravila v želji, da najdeš popolno pomočnico, ki bo v tvoji toaletni torbici vselej pripravljena za situacije, ko se moraš na hitro našminkati, potem izberi tekočo šminko ali sijaj za ustnice v tvoji najljubši barvi. Tvoj občutek je prvi korak k izbiri tiste prave!

Preizkusi in testiraj čim več

Večina prodajaln kozmetike ima dobro osvetljavo, a ti boš v tej misiji potrebovala izvor naravne svetlobe. Mirno prosi zaposlene, če testerje lahko odneseš na dnevno svetlobo, da boš imela boljšo predstavo, kako izbrana šminka dejansko izgleda na tebi. Tako preizkušaj, testiraj, kombiniraj ... vse dokler ne odkriješ popolne šminke!

Preberi še: Popolna vijolična šminka za tvoj ten

 

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Pink-A-Porter

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Plum Tuxedo

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Božiček prihaja: Popolna božično-novoletna darila

Darila za božič in novo leto včasih prav zares lahko povzročajo glavobol, kajne? Da se tebi kaj takega ne bi zgodilo, ti predstavljamo fenomenalne mak...