Naliči se, ko se ti mudi: Trije predlogi za ličenje

Korak, ki ga v velikem hitenju lahko preskočiš, je nanašanje pudra in korektorja. Vendar pa moraš v tem primeru več pozornosti posvetiti ustrezni negi kože, da bi imela manj opraviti s prekrivanjem njenih pomankljivosti, za kar običajno poskrbita puder in korektor.

Lepotni izdelki, ki jih imaš vedno čas nanesti, tudi kadar se neskončno mudi, pa so šminka, maskara in senčila za veke. Ne le, da jih zlahka nanesemo, prav tako ne zahtevajo nobenih posebnih pripomočkov v smislu gobic ali čopičev, pač pa samo tvoje roke. Prav zato z njimi lahko kadarkoli osvežimo svoj videz.

Naliči se, ko se ti mudi: Trije predlogi za ličenje

Prvi predlog ličenja – Nude stil na najhitrejši način

„Nude look“ ali ličenje obraza z rjavimi odtenki ter subtilno poudarjanje njegovih največjih adutov, kot se zdi, nikdar ne bo iz mode. Eden od možnih razlogov je v njegovi praktičnosti, pa tudi v tem, da so napake pri ličenju v tem stilu skorajda neopazne.

Priporočamo ti odlično šminko za takšen stil, in sicer šminko v svinčniku Maybelline New York Superstay Ink Crayon, odtenek 10. Ta odtenek ni samo super izbira za razne naravne ali nude stile ličenja, pač pa ima tudi izredno praktično obliko svinčnika, ki poskrbi za preprosto nanašanje, prevzame pa lahko tako vlogo barvice kot šminke, odvisno od načina uporabe. Je dolgo obstojna, intenzivna, matirana, vsebuje pa tudi šilček, zato ne dvomimo, da jo boš vzljubila zaradi njene večnamenskosti in praktičnosti.

Oči lahko ob tem odtenku šminke poudariš nekoliko močneje. Sijajna izbira je paleta senčil Maybelline New Yok Burgundy Bar. Vsebuje bež, rjave in bordo odtenke. Izberi temnejšo barvo za ustvarjanje globine oči, svetlejšo pa za preostale dele vek. S to paleto ne moreš zgrešiti, ne glede na izbiro odtenkov boš zadela v polno.

Drugi predlog ličenja – Skrivnostni stil na najhitrejši način

Za doseganje skrivnostnega stila ličenja s samo nekaj izdelki svojo pozornost usmeri na odtenke izbranih ličil. Ti naj bodo vselej nekoliko pridušeni.

Za ustnice ti priporočamo šminko v svinčniku Maybelline New York Superstay Ink Crayon v pridušenem odtenku številka 25. S to nianso bodo tvoje ustnice poudarjene in opazne prav tako, kot da bi jih naličila z intenzivno rdečo šminko, hkrati pa bodo delovale skrivnostno, da se bodo vsi spraševali, kakšen nasmeh se skriva med njimi.

V paleti senčil za veke Maybelline New York Burgundy Bar obstaja odtenek, ki se s to šminko odlično ujema. Nekaj potez s prsti preko celih vek bo poudarilo tvojo naravno barvo oči. Mehki odtenki vinske barve na očeh bodo tvoj pogled naredili še bolj razkošen in izzivalen.

Naliči se, ko se ti mudi: Trije predlogi za ličenje

Tretji predlog ličenja – Romantični stil na najhitrejši način

Romantičen in nekoliko zasanjan videz lahko dosežeš s pomočjo točno določenih odtenkov in le treh ličih: šminke, senčila in maskare.

Predlagamo ti, da ustnice nežno poudariš z mehko rožnato nianso, ki spominja na romantiko. Šminko v tekšnem odtenku lahko najdeš med šminkami v svinčniku Maybelline New York Superstay Ink Crayon, odtenek 30, ki čudovito poudari tako temnejšo kot svetlejšo polt.

Pridušeno rožnata iz palete Maybelline New York Burgundy Bar se več kot odlično ujema z zgoraj izbrano šminko.

Maskara, ki jo nanašaš na hitro, mora imeti to moč, da trepalnice v trenutku poudari in jih že po enem samem nanosu naredi bistveno opaznejše – odvečnega časa namreč ni, niti za dodajanje novih slojev. Prav takšna pa je Mayelline New York Lash Sensational Maskara, ki poskrbi za potrebni učinek.

Kateri od teh predlogov „ličenja na hitro“ ti je najbolj všeč? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Super Stay Ink Crayon

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New Yok Burgundy Bar

  Takojšnje naročilo
 • Mayelline New York Lash Sensational Maskara

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York fit Me

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Shine Compulsion

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lasting Fix

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , oči , šminka, bleščilo za ustnice , tekoči puder , mat, trend , dnevni make up , nude , sijaj za ustnice, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Prevzemi popoln nadzor nad pokrivno močjo tvojega tekočega pudra!

Učinek, obstojnost in pokrivna moč tvojega pudra nič več ne morejo zbledeti. Od sedaj je vse samo v tvojih rokah...