Naliči se kot Gigi Hadid in Adriana Lima

Ambasadorki Maybelline New York Adriana Lima in Gigi Hadid odsevata lepoto na vsakem koraku, zato ni čudno, da je njuna lepota jemala dih tudi na rdeči preprogi svetovne premiere filma Ocean's 8.

Poleg njune naravne karizme so za močen učinek zaslužne močno definirane oči in obrazne linije, delo uradnih vizažistk Grace Lee in Erin Parsons.

Adriana Lima

Navdih: Rahel nanos senčil v zlatih odtenkih, ki poudari Adrianino obleko z bleščečimi detajli.

adriana lima

Postopek

Obraz: Grace je podlago pripravila z blendanjem pudra, ki se je stopil s kožo in ustvaril sijočo polt. Nato je na rdečico in predel pod očmi s tapkanjem nanesla korektor ter tako osvetlila temnejše predele in ustvarila brezhibno podlago.
Konturiranje in ličnice: Za svež videz, ki daje vtis, da se je Adriana ravnokar vrnila z morja, je Grace na predel pod ličnicami nanesla bronzer in tako poudarila Adrianine obrazne linije.

Oči:  Grace je za začetek na robove nanesla črtalo in tako povečala Adrianine oči. Nato je s krtačko vzdolž zgornje veke nanesla metalik senčilo. S tem je še bolj poudarila oči in dosegla učinek smokey eyes. Videz je izpopolnila z nanosom nekaj slojev maskare za veliki volumen. Obrvi je najprej razčesala, nato pa z rahlimi gibi navzgor nanesla svinčnik za obrvi.

Ustnice: Da je vzpostavila ravnovesje z izrazito poudarjenimi očmi, se je Grace odločila, da bodo Adrianine ustnice tokrat bolj preproste in sveže – nanesla je nekaj slojev super obstojnega tekočega rdečila za ustnice v nude odtenku.

Gigi Hadid

Navdih: Vizažistka Erin je navdih poiskala v romantični črni obleki, ki razkrije rame, in izbrala pogumno črno črtalo za oči ter tople, nevtralne ustnice.
 

gigi hadid

Postopek:

Obraz in ličnice: Erin je obraz pripravila z nanosom pudra za gladko, poenoteno podlago. Nato je na rdečico in predel pod očmi s tapkanjem nanesla korektor ter dosegla naravno, sijočo polt. Videz je fiksirala s pomočjo pudra v kamnu. Obrazne linije je poudarila z nanosom bronzerja na ličnice in vzdolž spodnje čeljusti, istočasno pa je nežno, s tapkanjem, na ličnice, nos in predel nad ustnicami, nanesla osvetljevalec za rahel sijaj.

Oči:  Ličenje oči je Erin začela z rahlim nanosom senčila na pregib veke. Nato je na notranji rob zgornjih trepalnic nanesla črtalo za oči v svinčniku in ga razmazala, da je ustvarila učinek gostih trepalnic. Videz je izpopolnila z nanosom tekočega črtala za oči. Na zgornje in spodnje trepalnice je nanesla maskaro za volumen in še bolj definirane oči. Obrvi Gigi Hadid je zapolnila s svinčnikom za obrvi. S krtačko je dvignila vsako dlačico posebej na začetku obrvi, predel za lokom pa je razčesala z gelom za obrvi z vlakni.

Ustnice: Erin je zrisala Gigine ustnice s pomočjo hladno rjavega svinčnika, nato je nanesla nude roza rdečilo za ustnice in tako ustvarila toplejši odtenek. Videz je izpopolnila z nanosom bleščila za ustnice.

Preberi še: Posnemaj videz: Gigi Hadid

Povezane teme: make up , maskara, oči , šminka, zvezde , Gigi Hadid

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

To so naši favoriti za kreiranje nude stila ličenja

Ličenje začni s pudrom Maybelline New York Fit Me z izboljšano formulo, v prodaji dostopnim v 6 različnih odtenkih, ki se prilagodijo prav vsaki polti...