Naliči se kot Jordan Dunn

Te zanima kako tudi pozimi zasijati na ulici ali pa rdeči preprogi? Manekenka Jordan Dunn ima odgovor zate. Lepotička je namreč že pred tedni navdušila na podelitvi modnih nagrad.

Naliči se kot Jordan Dunn

Temnopolta lepotička se je odločila za kreacijo Brandona Maxwella, z ozkim topom, ki več razkrije kot pokrije ter spodnjim delom s širokimi hlačnicami. Celotna oprava je le še podaljšala njene izjemno dolge noge, po katerih slovi Jordan. Svoje dolge lase je ob tej priložnosti spela v visok konjski rep, ki je lepo padal na hrbet, medtem ko je jasno razkril njen make up.

Naliči se kot Jordan Dunn

Njene oči izstopajo na zagoreli koži, ki so je lepotička pridobila pred tem tudi s sončenjem na plaži, medtem ko je lička le še dodatno poudarila z 'blushom'. Na veke je nanesla svetlo rožnato senčilo, predvsem v kotičkih, ki optično poveča oči. Vse skupaj je začinila z maskaro in šminko v 'nude' odtenku.

Priberi tudi o: Modni poleti in pozimi

Povezane teme: make up , zvezde , večerni make up , frizura

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

Kar pa se priložnostnih ličil in frizure tiče, smo tu mi, da se ti pomagamo orientirati, kaj gre in kaj ne. Če boš sledila našim nasvetom, boš v novol...