Napake, ki jih ponavljaš, ko se želiš na hitro naličiti

Ne zgodi se vsak dan, da si za ličenje lahko privoščimo eno uro pred ogledalom. Včasih se nam zdi, da je to zgolj ideal, ki ga srečujemo v filmih. Najpogosteje moramo po večkrat nanašati ličila in popravljati slabe linije črtala, in vse to v hitenju, da bi se pripravile za službo ali druženje.

Da se ti takšni trenutki ne bi več dogajali, preberi spodnje besedilo, in verjetno boš tudi sebe prepoznala v kakšni od napak, ki se ti zagotovo zgodijo, ko se ličiš med hitenjem.

Vse se začne s tekočim pudrom

Ta ti lahko hitro »zdrsi« z obraza, če ga ne »pričvrstiš« s sprejem za fiksiranje, ena od največjih napak pa je, če pozabiš na zabrisovanje linij, ki nastanejo pri nanašanju tekočega pudra. Prav tako v hitenju pudra ne naneseš še na predel med čeljustjo in vratom, kar povzroči nastanek drastične razlike v odtenkih. Tega pa si nikakor ne želiš.

Ko ura tiktaka, je uporaba črtala lahko prezahtevna

Pri začrtovanju linije z eyeliner-jem moraš biti pazljiva, saj lahko hitro ustvariš neenake linije. Zato se ti to splača izvesti v več korakih, in ne le z eno potezo. Edino tako se boš izognila slabemu eye look-u in privarčevala na času, hkrati pa ti ne bo treba popravljati napak zaradi nanašanja črtala.

Šminkanje brez ogledala ni ravno najpreprostejši podvig

Vedi, da moraš z nanašanjem šminke začeti na sredini ustnic in se zatem počasi približevati kotičkom. Prav tako se ti lahko zgodi, da šminka konča na tvojih zobeh, kar nikakor ni v redu.

V vihravem nanašanju senc pozabljaš na blendiranje

Samo tako boš ustvarila naraven videz – zato se ti splača še dvakrat potegniti s krtačko.

Preberi še: Kako mešati različne makeup izdelke

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se