Naredi red v svoji omarici z ličili

Ali tvoja kozmetična omarica slovi po urejenosti in redu ali pa deluje kot bi vanjo pred kratkim udarila huda eksplozija? Porabiš kar lepo zalogo časa za iskanje prave maskare med kupom senčil ali pa v hipu najdeš pravo šminko, saj jih imaš zložene lično po odtenku. Čeprav morda ne sodiš ne v prvo in ne v drugo skupino, pa ti bodo spodnji nasveti prišli brez dvoma prav, morda zato, da po nešteto letih le preobraziš svojo kozmetično zalogo ali pa enkrat za vselej narediš red.

 Mi smo pobrskale v omarice različnih lepotnih strokovnjakov in naredile kratek seznam, ki ti bo pomagal urediti tvoj lepotni brlog v čudovito oazo ličil.

Ločevanje

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 

Za začetek lahko vse produkte ločiš glede na uporabo, tako šminke zložiš v eno samo škatlico, medtem ko maskaro postaviš v lonček. S tem boš določila, kje natančno želiš, da se ta lepotni izdelek nahaja. Tudi čopiče razvrsti po velikosti, saj boš tako naslednjič natančno vedela katerega potrebuješ.

 

 Uporabi pripomočke

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Neštete lake za nohte položi na poličke, s čimer boš dosegla odličen pregled nad barvami in teksturami. To ti lahko ob naslednji naglici pride še kako prav. Odličen pripomoček za pospravljanje šmink je t.i. držalo za šminke, s katerim boš rdečila uredila natančno tako, kot ti ustreza. S tem boš morda nekaj prostora naredila tudi za ogledalo, ki je sestavni del vsakega lepotnega kotička.

Posebna polica in steklena posodica

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Izdelke, ki jih uporabljaš vsakodnevno, položi na posebno polico, kjer ti bodo dosegljivi ob vsakem možnem trenutku. Tako ti ne bo potrebno naslednjič izgubljati časa z iskanjem najljubšega odtenka šminke.

Ko boš vsa ličila zložila na svoje mesto, boš kmalu našla številne elastike in sponke, ki se pogosto nahajajo na takšnih mestih. Pospravi jih v steklene posodice, kjer boš imela dovolj pregleda.


Preberite še: Vrnitev mat ličil

Povezane teme: make up

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trajno ličenje ustnic: za ali proti

Čeprav trajno ličenje ustnic neredko označujejo za modno muho, gre v resnici za enega od načinov, s katerim korigiramo nepopolnosti in jih naredimo ma...