Nasveti za daljše in polnejše trepalnice

Trepalnice so tisti detajl, ki lahko vsako žensko naredi še bolj ženstveno in provokativno. Vemo, da so sanje skoraj vsakega dekleta, da ima goste in dolge trepalnice, ki bodo na edinstven način poudarile njen pogled.

1. Pred nanosom maskare se prepričajte, da ste trepalnice predhodno dobro očistile.


Maskara je eden tistih kozmetičnih izdelkov, ki ga je težje očistiti in za katerega potrebujete resnično kvalitetno sredstvo za čiščenje ličil. Če zvečer popolnoma ne očistite maskare, boste zjutraj sigurno opazile, da težje nanašate maskaro in da nikakor ne dosegate želenega učinka.  Zato je zelo pomembno, da bodo trepalnice pripravljene za novi nanos maskare!

2. Zavihajte trepalnice, v kolikor niso naravno zavihane.


Zavihane trepalnice so videti daljše, ker se s pomočjo zavihanja dosega iluzija daljših dlačic.

3. Za močne in zdrave trepalnice obvezno uporabite kvalitetno bademovo olje.

Z blazinico, namočeno v bademovo olje, pojdite počasi preko trepalnic. Trudite se, da ta postopek postane del vaše večerne rutine. Opazile boste, da vaše trepalnice že po nekaj tednih postajajo gostejše in daljše.  

4. Maskara je najpomembnejša!


Ne podcenjujte izdelka, ki ga uporabljate. Najpomembnejše je, da vedno izbirate krtačko, za katero ste prepričane, da vam ustreza in da boste z njo dosegle želeni učinek. Zato vam predlagamo maskaro L’Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber. V samo dveh korakih vam bo ta maskara oblikovala trepalnice, o katerih sanjate.

Preberi več: Fiber maskara vs. Umetne trepalnice

Povezane teme: maskara, nega, oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Popularni sestavini za nego kože: konopljino olje in E vitamin

Učinkovitost ekološke kozmetike se izraža v ustrezni kombinaciji sestavin, ki jih strokovnjaki iz laboratorijev pazljivo izberejo in izkoristijo na p...