Nasveti za hitro in preprosto party ličenje

Tako, dovolj je bilo dela! Se še nisi zdolgočasila ob vseh sestankih, nenehnem hitenju in lovljenju rokov? Si? Potem je čas za zabavo in sprostitev. Čas je za večer, ko boš zablestela v polnem sijaju, to pa je mogoče le, če so tvoja ličila neoporečna. Seveda, redko kdaj imaš dovolj časa, da se pazljivo pripraviš, zato ni odveč imeti asa v rokavu, s katerim boš postala zvezda večera. V le nekaj minutah!

Kakršne oči, takšne ustnice


Trend ujemanja senc za oči in šminke bo v letošnjem letu vseprisoten. Takšen način ličenja ni le učinkovit, pač pa tudi izredno hiter, namreč – vse kar potrebuješ, so sence za oči v priljubljeni barvi in šminka v istem odtenku. Za tak make up look ne potrebuješ več kot 10 minut, ki jih boš v glavnem porabila za pazljivo nanašanje senc s pomočjo goste, mehke krtačke.

Malo nad in tudi na sam pregib veke nanesi svoj priljubljeni odtenek sence, spremljajoč naravno obliko očesa. Zatem izberi šminko v istem odtenku in pri tem bodi pozorna, da formula šminke ni enaka kot formula senc. Preprosto – če si za veke izbrala sijoče odtenke, izberi mat šminko, ali obratno. In pripravljena si! Tvoj party videz je idealen – popolnoma v trendu in neizmerno seksi, saj so oči in ustnice enako poudarjene.

Črtalo za kraljico večera


Party look preprosto mora biti privlačen. In izredno seksapilen. Ali obstaja še kaj privlačnejšega od močnega pogleda? Zelo hitro ga lahko ustvariš s črtalom, s katerim začrtaj veke glede na obliko oči. Svetujemo ti, da preizkusiš izdelek, ki zagotavlja trajnost in obstojnost, saj boš le tako lahko prepričana, da se tekom noči tvoja kočija ne bo spremenila v bučo.

Znani strokovnjaki ličenja svetujejo, da ob črtalu izbereš šminko, ki je absolutni hit letošnje sezone, in sicer šminko z metalnim sijajem. Ta bo predstavljala tvoj šik podpis, ki bo celotnemu videzu pridal ton ekscentričnosti. Tudi za ta party look potrebuješ prav toliko časa, kot za prejšnji. Idealen je za vsa dekleta, ki rada eksperimentirajo s svojim videzom. Sedaj uživaj v njem!

Preberi še: Od dnevnih do večernih ličil v le nekaj korakih

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Blushed Nudes

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 30 Romantic

  • Maybelline New York Sensational Liner

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 70 So Hot

Povezane teme: večerni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotni nasveti Alessandre Ambrosio

Ena najbolj znanih manekenk, Alessandra Ambrosio, ti je lahko v navdih. Lepotica je podala nekaj nasvetov za lepoto, ti pa jih preizkusi...