Nauči se naličiti kot profesionalci ličenja: uvod

Preživljanje časa doma lahko postane dolgočasno, in čeprav so nanizanke in filmi lahko odlična rešitev, ne bi bilo slabo, če bi se naučile česa novega. Prav zato smo si zamislili serijo besedil, s katerimi se boš lahko naučila, kako se naličiti kot pravi profesionalec. Za to boš seveda poleg naših nasvetov potrebovala tudi precej potrpljenja in vaje. Za začetek smo pripravili nekaj zadev, ki bi jih morala vedeti, prede začneš z učenje pravilnega ličenja.

Nauči se naličiti kot profesionalci ličenja: uvod

Ne boš potrebovala veliko različnih čopičev za ličenje

Čeprav v ponudbi obstajajo čopiči različnih vrst, velikosti, debelosti in gostote dlak, jih za profesionalno ličenje ne boš potrebovala več kot osem. Če jih v tvojem domu ni toliko, nič ne skrbi, ličila se da izredno uspešno nanesti tudi s prsti. Umetniki ličenja svetujejo, da sicer vložimo denar v kakovostne čopiče, saj je od njih odvisna aplikacija izdelkov. To so čopiči, potrebni za profi ličenje:

-Čopič za tekoči puder

-Čopič za nanos korektorja

-Širok čopič za puder v kamnu

-Čopič za rdečilo

-Mehak čopič za zabrisovanje

-Raven čopič za nanašanje senčil za veke

-Tanek čopič za natančno nanašanje senčila v kotičke oči

-Čopič za nanašanje šminke

Nauči se naličiti kot profesionalci ličenja uvod

Vzljubi napake, nato pa se jih nauči prikriti

Malo je srečnic s popolno kožo obraza. Ogrce, mozoljčki, rečica, podočnjaki … Mnoge pesti vsaj ena težava, ki bi jo želela pri ličenju prikriti. Najprej moraš zaobvladati uporabo komplementarnih barv. Gre torej za nasprotne barve, tako zeleni korektor prekriva rdečico, oranžni pa modro črnico na nogi in podobno. Če boš torej z bež korektorjem poskusila prekriti rdečico okoli oči, boš dosegla samo zamazan odtenek na tem predelu, ne pa tudi razprt pogled. Poleg tega preveri, kateri ton in podton kože imaš, in na tej podlagi izberi puder ter korektor.

Nauči se naličiti kot profesionalci ličenja uvod

Prepusti se barvam

Vsaka od nas ima svojo najljubšo paleto senčil, ki ji pride prav v vsaki situaciji – od poslovnega do večernega ličenja. Razlika med nami in profesionalci ličenja je v tem, da njih ni strah uporabiti najrazličnejše barve. Nude smokey eye je varna izbira, morda pa je ravno zdaj pravi čas, da preizkusiš modre, rumene ali neonske odtenke senčil, ki se gotovo skrivajo nekje v toaletni torbici. Ne boj se eksperimentiranja, še posebej med štirimi zidovi.

V naslednjem tednu te čaka vodič po konturiranju ali definiranju obraznih linij, zato Make-up portal spremljaj vsak dan!

Preberi še: Kako očistiti čopiče za ličenje

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris True Match 1,5 N

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 2 N

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 130

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 250

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Concealer

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match Concealer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Blush 25 Pink

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Brush

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Pro Dual Fiber Powder Brush

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Spray Brush Cleaner

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Ultimate Edit Pettite Shadow Palette Phoenix

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , senčila za oči , tekoči puder , puder, konturiranje, rdečilo, čopiči za ličenje, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop, True Match, Maybelline New York , L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Loreal Paris, NYX, čopiče za ličenje

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

3 načini, da svojo lepotno rutino prilagodiš pomladi

Če še nisi, je pravi čas, da se prebudiš iz globokega zimskega spanja in objameš pomlad. Predstavljamo ti nekaj predlogov, ki ti bodo pomagali, da nar...