Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

Noč groze in strahu je pred teboj in vsi že govorijo o tem, kdo se bo na noč čarovnic pojavil z najstrašnejšo, najbolj ženstveno, ali najbolj originalno masko, tebi pa na pamet ne pade nič zares izvirnega? Ne skrbi, zato smo tu mi. S pomočjo teh nasvetov boš brez dvoma uspešno kreirala eno od dveh predlaganih mask, povsem drugačno od ostalih.

Nežna in pravljična srna

S to masko boš na noč čarovnih vse po vrsti osvojila s svojo nežnostjo in pravljičnim videzom. Potrebuješ samo: temen in svetel odtenek korektorja, rjava senčila za veke, črno, belo in rjavo črtalo v gelu, maskaro in nude šminko.

Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

Korak 1 – Korektor

Čeprav si navajena, da s korektorjem prekrivaš drobne nepravilnosti, boš v procesu ustvarjanja te maske svetlejši in temnejši odtenek korektorja uporabila za konturiranje obraza, da bodo tvoje obrazne linije spominjale na srno. Predlagamo, da uporabiš korektor z odlično prekrivno močjo, ki zlahka nadomesti kateri koli prekrivni puder.

S  korektorjem Maybelline New York Instant Anti Age Eraser boš zlahka določila, kateri deli obraza naj bodo svetlejši in kateri temnejši, važno je le, da slediš postopku s slike in odtenke s pomočjo namenske gobice dobro zabrišeš.

Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

Korak 2 – Rjavo črtalo v gelu in senčilo za veke

Z rjavim gel črtalom zariši tanko linijo tik nad pregibom vek in z njo sledi obliki oči ter zaključi z blago podaljšanima in privihanima krivuljama navzven. To, kar si uokvirila z rjavim črtalom, zatem še dodatno poudari, s pomočjo drugega odtenka rjavega senčila za veke, ki ga nanesi okrog črtala, pa tudi na spodnjo linijo veke pod očmi.

Za kar najuspešnejše tanke linije okoli oči ti predlagamo kremno gel črtalo, kakršno je Maybelline New York Tattoo Liner*. Vsebuje fantastično gel formulo, poleg tega pa je še vodoodporen in obstojen, celo do 36 ur, zato bo tvoja maska z njim zagotovo ostala na svojem mestu skozi celo noč.

Korak 3 – črno-belo črtalo

Z belim črtalom bodo tvoje oči prav srnine. Z njim prekrij zgornji veki, tako kot na sliki, prav tako z belim črtalom zapolni notranjost spodnje linije veke in ga pri kraju rahlo zakrivi navzven.

Zatem potrebuješ črno črtalo, s katerim spremljaj belo linijo, in že se bo pojavil srnji pogled. Končni trik je v tem, da morajo tvoje oči delovati večje kot sicer. Izberi pravo maskaro, ki s katero bodo oči delovale bolj poudarjeno in razprto. Ne pozabi na srnin gobček in ga s črnim črtalom zariši okrog nosnic.

Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

Korak 4 – Ustnice naj se stapljajo s poltjo

Preostalo je le še to, da ustnice olepšaš s skladnimi toni, denimo z nude šminko, in s črtalom zarišeš bele kroge po obrazu in vratu, pa bo tvoj videz popoln.

Neustrašna levinja

Za najbolj hrabre in drzne, kakršne je Adriana Lima, za tiste, ki z masko želijo izraziti čisto moč, priporočamo kar se da razvito veščino rokovanja s črtalom in ustvarjanja grafičnih stilov. Če si ena od veščih, potrebuješ le črtno in belo črtalo, temnejši in svetlejši odtenek korektorja ter nude šminko.

Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

Korak 1 – Ustvari levjo čeljust

Adrianin prvi korak pri kreiranju te maske je predstavljajo konturiranje karakteristične oglate čeljusti, vse dokler ni videti prav kakor pri levu. To je najlažje storiti s korektorjem, in sicer takšnim, ki vsebuje tudi gobico za lažje nanašanje, denimo Maybelline New York Instant Anti Age Eraser.

S kombiniranjem svetlejše nianse korektorja, ki jo je Adriana nanesla na čelo, nos in pod oči, ter temnejše nianse, s katero je naličila tiste dele obraza, ki jih je želela dodatno poudariti, vključno z delom čela in predelom ob očeh, je uspešno ustvarila levjo čeljust.

Korak 2 – Črno gel črtalo preko celih vek

Prišel je čas, da pokažeš svojo veščino rokovanja s črtalom. Izberi takšnega, ki zlahka drsi in se enostavno nanaša. Priporočamo ti Maybelline New York Tattoo Liner*. Nanesi ga čez cele veke, zatem pa začetek in konec privihaj tako kot na sliki.

Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

Korak 3 – Poudarjeni pogled

Z belim črtalom uokviri spodnji del obraza, tik pod črnim črtalom, da boš še bolj poudarila svoj pogled, oči pa bodo vizualno spominjale na levje. Priporočamo ti uporabo istega črtala, ki ima kremno teksturo in omogoča lahko zarisovanje linije, ki bo uokvirjala spodnji del levjega očesa.

Korak 4 – Uokvirjene nude ustnice

Če si uspešno izvedla vse trike s črnim in belim črtalom, ti preostane le še to, da ustnice nežno naličiš, s pomočjo nude mat šminke. Adrianin favorit je šminka Superstay Matte Ink v odtenku Seductress, kar je dober predlog tudi za tebe.

Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

Korak 5 – Zadnje poteze s črnim črtalom

S črnim črtalom zariši levji gobček, in sicer uokviri svoj nos tik nad ustnicami. Za popoln finiš uokviri še ustnice in pripravljena boš na večer v vlogi najmočnejše zverinice!

Katera maska ti je bolj všeč? Sporoči nam v komentrajih!

*obstojnost do 36h: *Samoocena, 100 žensk

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Light

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Buff

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Bold Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Loyalist

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Seductress

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Eyeliner Lasting Drama Light White

Povezane teme: make up , senčila za oči , senčenje obraza , črtalo za oči , oči , šminka, konturiranje, ustnice, mat, korektor, Maybelline New York , halloween

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Mastna koža je zelo pogost problem žensk in predstavlja izziv pri ličenju, posebej pri izbiri tekočega pudra...