NAZAJ V ŠOLO: 5 ŠOLSKIH PRAVIL PRI LIČENJU by @Ajdas

Pravilo številka 1: Tekoča podlaga oziroma puder naj bosta kar se da naravna.

Izbirajte tekoče podlage z naravnim zaključkom, ki ne naredijo maskastega videza kože. Vaš videz naj bo svež in zdrav. Takšna je na primer Maybelline Super Stay 24h Longwear tekoča podlaga, njena alternativa pa je lahko na primer kakšna BB ali CC krema.

Pravilo številka 2: Najdite maskaro, ki ji lahko zaupate

Dolgi dnevi za šolskimi klopmi in morda celo nekaj športne aktivnosti terjajo izbiro maskare, ki bo trepalnice lepo ločila in jih ne bo zlepila. To pa ne pomeni, da se morate odpovedati volumnu! Maybelline Lash Sensational Luscious maskara vas bo prav gotovo navdušila. Odlična bo tako v kombinaciji se senčili ali črtalom, trepalnice pa bo lepo poudarila tudi, če na očeh ne boste imeli nič drugega poleg nje.

Preberi tudi o: Trend na ustnicah: močna pigmentacija in mat zaključek by @Ajdas

Pravilo številka 3: Nude nohti so »in«

Čeprav veljajo nevtralni odtenki lakov za nohte za najbolj dolgočasne, so v resnici izjemno uporabni. V kolikor se vam bo lak odkrušil, ne bo tako zelo opazno, poleg tega pa so manj vpadljivi, kombinirajo se enostavno z vsemi barvami oblačil in so trenutno izjemno »in«. Trendi boste tako z odtenkom 254 laka za nohte Maybelline Color Show 60 seconds.

Pravilo številka 4: Ustnice naj bodo v naravnem odtenku

Vaš videz bo najlažje naraven in urejen s pametno izbiro odtenka šminke za ustnice. Ta naj se giba v bolj naravnih »nude« tonih, lahko pa je tudi rahlo roza ali nekoliko rjavkast. Sama že leta prisegam na šminko Maybelline Color Sensational v odtenku 620 Pink Brown, ki je idealna »your lips but better« barva (slovensko: barva, ki je podobna tvojim ustnicam, vendar boljša). Trendi bo tudi izbira tekoče šminke Maybelline Vivid Matte Liquid v odtenku 50 Nude Thrill.

Preberi tudi o: Vse kar morate vedeti o maskari!

Pravilo številka 5: Nekaj dimenzije, vendar brez pretiravanja

Nekaj dimenzije lahko svojemu obrazu dodate z Maybelline Master Scilpt Contouring paleto in tako subtilno zasenčite in osvetlite svoj obraz. Na očeh izbirajte naravne odtenke in se tako na primer odločite za paleto Maybelline The Nudes, ki ponuja vrsto čudovitih barvnih kombinacij. Vaše pravilo naj bo »manj je več«. Za to, da boste izgledali urejeno in trendi ne potrebujete veliko!

Preberi tudi o: Novost znamke Maybelline: strobing

Za ta videz priporočamo

  • 24h Superstay by Maybelline New York

  • BB Dream Fresh by Maybelline New York

  • Colossal Go Extreme Leather Black

  • Baby Lips Maybelline New York

  • Master Sculpt by Maybelline New York

  • Vivid Matte Nude

  • The Nudes Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se