Ne brigajo jo leta

Obožuje ples, saj po njenem mnenju nahrani njeno dušo. Rada si vzame čas tudi za sprehode v naravi, druženje s prijatelji, v prostem času pa nadvse rada tudi potuje ali pa si le privošči kratek skok čez mejo. Med vikendom velikokrat skoči na obisk k prijateljem v Zagreb ali pa se odpelje na počitnice v Toskano. Pred kratkim pa se je odpravila tudi na zaslužen dopust.

Kljub svojemu poklicu pa se pogosto iz hiše odpravi tudi nenaličena. »Ne boste me videli brez ličil v nobel restavraciji ali pa na javni prireditvi. Tri leta nazaj nisem dovolila niti strankam, da bi me videle brez make upa, zato sem se naličila tudi pred nakupovanjem špecerije. Imela sem občutek, da je to grozno, če sem brez ličil,« je reviji Story zaupala Martina. Vendar pa je bila takšna zgodba preden se je odločila za ples ob drogu, ki jo je povsem spremenil.

Obrnilo se je njeno mišljenje o lepoti, tako notranji kot zunanji. »Sedaj vem, da ni nič narobe, če me ljudje vidijo brez ličil, saj sem prav tako krvava pod kožo. Zadnje čase sem zato v dvorani pogosto brez,« je povedala Martina.

 

 

Povezane teme: make up , zvezde , slog

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Triki ličenja za zapeljiv pogled

Poglej si, kako lahko v le nekaj preprostih korakih prebudiš zapeljivko v sebi...