Nega mastne kože

Dekleta s tovrstnim tipom kože imajo lahko težave pri nanašanju make upa, saj le ta s težavo ostane na mestu, to pa še ni vse. In kako se temu izogniti?

Pomembna priprava na ličenje


Zelo pomembna pri mastni koži je priprava na ličenje. Potrebno je najti pravo podlago, primerno za masten tip kože, pa tudi vlažilno kremo, ki neguje kožo. Prav slednja je še kako pomembna tudi pri mastnem tipu kože, saj se hidracija razlikuje od maščenja. Z uporabo prave kreme bo tudi nanos ličil lažji

Uporabi tudi masko za obraz


Preden naneseš kremo na čisto kožo obraza, uporabi eno izmed treh L'Oréal Paris Pure Clay glinenih mask in le po 10 minutah boš imela svežo in bleščečo polt. Nato uporabi izdelke brez sijaja, ki so namenjeni mastni koži.

Bodi pozorna na mat učinek

Kadar nakupuješ izdelke za ličenje bodi pozorna na mat efekt, ki so namenjeni predvsem dekletom s sijajem na koži. Uporabiš lahko tako čopič kot blazinico, vendar bodi pozorna pri nanosu, saj ne želiš pretiravati. Le na predele, kjer je to potrebno, nanesi nekoliko več pudra.

Puder v prahu

Za konec uporabi puder v prahu, s katerim bo vse ostalo na mestu. Če želiš biti prepričana, s seboj vzemi še nekaj robčkov, s katerimi boš popravila ličila po nekaj urah. 

Preberi še: MULTIMASKING: Katera je tvoja priljubljena kombinacija?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

Povezane teme: mat, dnevni make up , maske za obraz, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Popoln poletni makeup: eleganca in zaščita

Potreba po zaščiti pred soncem se razlikuje glede na tvoje dnevne aktivnosti...