Nekaj trikov ličenja za poslovni sestanek

S teboj delimo nekaj trikov ličenja za poslovni sestanek ali drugo priložnost, ob kateri moraš biti naličena z okusom, zmerno in dostojanstveno. Začnimo z vrstnim redom nanašanja ličil:

Korak 1 – kombiniranje dveh tekočih pudrov

Priprave na poslovno priložnost začni z nanosom pudra Maybelline New York Fit Me v odtenkih 230 in 110. Potrudi se, da puder v odtenku 230 najprej s prsti dobro vtapkaš v kožo, da bi se izognila učinku maske, zatem pa s pomočjo pudra v odtenku 110 prekrij podočnjake. Nato čez področje okoli oči še enkrat preidi s korektorjem Maybelline New York Instant Anti Age Eraser, da bi podočnjaki zares izginili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Ne bi bilo dobro, da si videti, kot da si se za poslovno ličenje preveč trudila, zato poskusi izbrati ličila v nude odtenkih in pozornost zadržati predvsem na očeh.

Korak 2 – konturiranje in rdečilo

Po pudru in korektorju je na vrsti Maybelline New York Face Studio V Contour Duo Stick, ki ni preveč vpadljiv za dnevno svetlobo. Z njim začrtaj linije obraza ter mu nato dodaj nekaj svežine z rdečilom Maybelline New York Fit Me Blush v odtenku 15, tako da ga naneseš na ličnice, veke in skromno vzdolž nosu.

Korak 3 – poudarjanje oči

Da bi bila večinska pozornost na tvojih očeh, uporabi dva različna odtenka iz palete senčil za veke Maybelline New York The Burgundy Bar. Oba odtenka nanesi s prsti, brez čopiča, saj boš tako pridobila na času, zatem pa le s pomočjo večjega čopiča nežno preidi preko vek, da bi se ostanek pigmenta razporedil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Okvir obraza – obrvi poudari s pomado za obrvi Maybelline New York Tattoo Brow. Začni na najtanjšem delu, v samem končku obrvi, da bi bil ta najtemnejši, zatem nadaljuj in poudari tudi preostale dlake.

Nihče ne vidi rad zlepljene maskare na ženskih očeh, zato je idealna izbira za to priložnost Maybelline New York Lash Sensational maskara, ki jo po našem priporočilu nanesi v enem samem sloju.

Korak 3 – Nežno poudarjene ustnice

Mi ti za poslovne sestanke priporočamo nude odtenke šmink, hkrati pa poudarjamo, da se tega pravila ne drži kot pribito, saj vsaki od nas prija in pristaja tisto, v čemer se počuti najbolje. Preizkusi kombinacijo mat šminke v svinčniku Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, odtenek 10, in šminke Maybelline New York Color Sensational v odtenku 250. Preostane ti le še, da ličila pričvrstiš, kar lahko storiš s sredstvom za daljšo obstojnost ličil Maybelline New York Lasting Fix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Kako se ti naličiš za poslovni sestanek? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Preobrazba dnevnega stila v večernega

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 230

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 115

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Master Contour Duo

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Blush 15 Nude

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 04 Ash Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Mystic Mauve

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , oči , rdečilo za ustnice , tekoči puder , konturiranje, ustnice, mat, dnevni make up , nude , Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti za zmenek

Predlagamo ti da svojo močnejšo polovico razveseliš tudi izven teh okvirov, in sicer s stilom ličenja, ki se mu bo za vedno vtisnil v spomin...