Nenavaden in izzivalen eyeliner

Imate občutek, da se vam oči kar same zapirajo? Ne, ne gre za utrujenost, to se dogaja zato, ker jih je zdolgočasil en in isti način, ki ga pri nanašanju črtala vselej uporabljate! Priznajte, prej bi zamenjale vsak kozmetični izdelek iz vaše toaletne torbice, celo frizuro, preden bi si drznile spremeniti način nanašanja črtala za oči. Četudi pravkar v sebi šepetate: “To ni res!”, bi večina fotografij na vašem Facebook profilu potrdilo, da je linija, ki jo danes črtate na veke, popolnoma enaka tisti, ki ste jo zarisovale še v srednji šoli! Edina razlika je, da ste danes pri tem veliko hitrejše in spretnejše.

OK, strinjamo se, da ni lahko prekiniti navade, posebej, ko način ličenja daje dobre rezultate in polepša vaš videz. Vendar obstaja cela vrsta možnosti, ki jih vaše črtalo nestrpno čaka in jih želi preizkusiti. Zakaj? Če vas je dosedanji način ličenja polepšal, si le zamislite, kakšno revolucijo bo povzročil dramatic eyeliner look!

Potrebujete le nekaj volje za spremembo, medtem ko so tehnike, s katerimi boste dosegle dramatičen videz, lahko celo bolj preproste od tistih, ki ste jih uporabljale do sedaj. Dajte možnost novostim, sledite svetovnim trendom in ne pozabite, da z očmi lahko dosežemo prav vse, kar si zaželimo!

Zapeljiva avantura

Vsak mora prehoditi svoje eyeliner “potovanje”, ko pa se enkrat naučite, kako izdelek uporabljati na pravi način, brez njega ne boste več stopile na ulico. Z dobrimi nasveti in malo prakse boste hitro dosegle popolnost!

Za začetek je pomembno, da izberete pravo črtalo. Danes so na trgu dostopni v različnih oblikah in formulah, same pa se morate odločiti, kateri vam najbolj ustreza. Začetnice in tudi vse tiste, ki nimajo dosti časa za ličenje, se bodo najbolje znašle s “flomaster” črtalom. Bolj natančne in izkušene lahko uporabljajo gel eyeliner s posebno krtačko.

Torej. Fiksirajte komolec, poiščite najboljši kot, zategnite veko in začnite z avanturo.

Popolna “drama” v 4 korakih

#1  Ličenje začnite z nanašanjem preproste sence, ki bo še bolj poudarila eyeliner. Povlecite tanko, kratko linijo (1-2 centimetra) od zunanjega kotička oči proti notranjem.

#2  Zatem povlecite tudi drugo linijo po celi dolžini zgornjih trepalnic, od solznega kanala proti zunanjemu kotičku. Pomembno je, da je vaš komolec nepremičen in veka dobro zategnjena, da bi bila linija gladka in ravna. Ko oblikujete tako imenovano “krilo” ali zavoj, se zaustavite tik nad prvotno naneseno linijo.

#3  Prostor med dvema linijama enakomerno izpolnite s črtalom.

#4 Glede na obliko vašega očesa, vaše želje in priložnost, za katero se ličite, je “krilo” lahko debelejše ali tanjše, daljše ali krajše. Ko razvijete veščino in ugotovite, kakšna izvedba vam najbolj pristaja, bo učinek dramatičnosti popoln.

Double wings – dvojno krilo

Včasih le en zavoj ni dovolj. Podvojite dramatičnost, tako da dodate še enega pod spodnjo linijo trepalnic (ne le nad zgornjo), in vsi bodo občudovali vaše oči!

Mačkasto je vselej dramatično


Cat eye look je zagotovo ena od najbolj priljubljenih kreacij s črtalom, ki zagotavlja dramatičen videz. Zaključek linije se pri zunanjem robu veke priviha navzgor, pri tem pa je linija lahko debelejša ali tanjša, daljša ali krajša. Pomembno je le, da je v notranjem kotičku tanjša in se nato postopno širi proti zunanjemu. Linija se zaključuje v loku, obrnjenem navzgor.

Obrnjeni Cat eye

Preprost način za osvežitev navad je, da črtalo nanesete na spodnji rob oči. Takšen videz je posebej priporočljiv za večerne aktivnosti.

Preberi še: Polkrožno nanašanje črtala

Za ta videz priporočamo

  • L’Oréal Paris Superliner Tattoo Signature

  • L'Oreal Paris Super Liner Gel Intenza

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotni izdelki, brez katerih ta september ne boš mogla

Če gre verjeti vremenski napovedi, je pred nami še eno indijansko poletje, zato je september pravi čas, da preizkusiš lepotne izdelke, ki ti bodo vdah...