Nenavadni odtenki rdečil in kako jih nositi

Bliža se pomlad in so zato barve vse bolj pogosta tema. Barva ustnic, nohtov, barve na vekah, barve, barve, barve...

Le eno je res, da barve vladajo!


Kot nasprotje nude odtenkom, ki že dalj časa vladajo v svetu ličil, nam barve prinašajo malo čarovnije, ki jo vse pogrešamo.

Make-up strokovnjaki kot da ne dovolijo, da nam je dolgčas in poskušajo na vse načine vnesti malo vedrine in raznolikosti v naša življenja. Poigravajo se z idejami, kombinacijami, domišljijo ... Njihova  »igra« se odraža v nenavadnih barvah rdečil, ki so modni trend letošnje pomladi.  

Verjetno je večina od nas navajena, da rdečilo uporabljamo samo v posebnih priložnostih in to najpogosteje, ko nam je potrebno konturiranje obraza. Vendar so se make-up strokovnjaki potrudili, da iz tega konteksta izvzamejo rdečilo in mu podarijo ekstravagantnost in privlačnost. To pomlad je  trend rdečilo nenavadnih barv kot so siva, barva maline ali celo zelena barva. Dovolj je, da z lahkimi gibi čopiča nanesete majhno količino rdečila in vaš obraz bo sijal s popolno novim sijajem.

Če se sprašujete, kako naj nosite te nenavadne odtenke, vam, kot vedno, ponujamo rešitev...


Torej pazljivo, vendar s kančkom entuzijazma. Siva barva, na primer, ustreza dekletom z malo temnejšo poltjo, pristaja pa odlično tudi tistim dekletom s temnejšimi lasmi. Če ste blondinka, uporabite drznejši odtenek.  

Svetujemo vam, in dobro je, da imate to vedno v mislih, da pazljivo izbirate odtenek šminke, če se odločite za nenavadne odtenke na licih. Strinjale se boste, da preveč barv na obrazu, ki se medseboj ne ujemajo, lahko povzroči, da boste videti bolj grobo, izumetničeno ali celo smešno.  

Bodite pogumne in eksperimentirajte! Samo, če boste izstopile iz okvirjev vsakodnevne rutine in pravil, lahko odkrijete svojo lepšo in svobodno stran!  

Preberi več: Pet najpogostejših napak pri nanašanju rdečila

Povezane teme: senčenje obraza , trend , rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati pravo podlago za obraz

Pudri so nagnjeni k oksidaciji in spreminjajo barvo, ko pridejo v kontakt s kožo in sebumom. Tu je na vrsti podlaga oziroma »primer«...