Neobičajne oblike črtala

Če si se že naveličala vedno iste oblike črtice na veki, je morda čas, da nekoliko spremeniš njeno obliko. Prav zato ti ponujamo nekaj enkratnih idej, ki ti morda pridejo prav ob naslednjem srečanju s črtalom za oči. Naj navdušijo tudi tebe, me smo se v hipu podale pred ogledalo in preizkusile vse izmed njih.

Previdno s črtalom


Ob rokovanju s črtalom pa vendarle bodi previdna in natančna, nihče namreč noče doseči neenakomernega videza. Vzemi si minutko več časa, čeprav se ti morda mudi, vendar pa je vredno, če ne drugače, že zaradi končnega rezultata.

Praznični videz


Videz kot nalašč za prihajajoče praznične dni. Nariši debelejšo črtico nad očmi in jo potegni skorajda do temena, na spodnjo veko pa nariši debelejšo srebrno in tanjšo črno črtico.

Geometrične linije


Želiš nekoliko bolj geometrične linije črtice? Naj izgleda kot trikotnik, ki se zaključi z ostrimi linijami.

Neobičajno, vendar poskusi


Nekoliko neobičajno, pa vendar vredno poskusiti. Nariši le trikotnik ob kotičkih očesa, potem pa praznino obarvaj v z želeno barvo.

Videz, ki ti lahko pride prav

Tudi ta videz ti lahko pride prav v decembrskih dneh. S črtico začni že v kotičkih očesa in jo narahlo zakrivi navzdol, potem pa nadaljuj proti zunanjemu kotičku in črtico upogni navzgor. Prostor nad črtico obarvaj v bleščeče senčilo.

Zmerno


Ne želiš pretiravati z eksperimenti? Morda le nekoliko odebeli črtico nad očesom, s čimer boš le še poudarila trepalnice in celoten make up videz.

Preberite še: Pravilni nanos tekočega korektorja

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Superstar Eyeliner

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Pomlad je pravi čas, da zasiješ: bleščice za oči so dobile okrepitev!

Težka in slojevita ličila so rezervirana za gledališke igralce, naraven videz, sijaj in vedrina pa zate in ulice tvojega sončnega mesta. Bleščice za o...